Show

Komentari 14

Glumica Nataša Dangubić prostrijelila si lijevi dlan

Glumica Nataša Dangubić prostrijelila si lijevi dlan

Nataša krivi sebe za ozljedu jer je kaže bila jako umorna i dekoncentrirana. Pucala je iz pištolja, a lijevom rukom je pokrila cijev. Metak je bio 'čorak'

Glumica Nataša Dangubić (35) igra jednu od glavnih uloga u filmu “Šuma summarum” redatelja Ivana Gorana Viteza (30). Prije tjedan dana ozlijedila se na snimanju prostrijelivši si dlan ruke.
- Sama sam si kriva. Bila sam jako umorna i dekoncentrirana. Pucala sam iz pištolja, a lijevom sam rukom pokrila cijev. Metak je, naravno, bio ''čorak'’, ali iz te blizine i oni su vrlo opasni - opisala nam je glumica kako se ranila na setu u paintball klubu u Svetoj Nedjelji kraj Samobora.
- Odmah su me prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, gdje sam provela četiri dana. Bila sam zabrinuta jer nekoliko dana nisam mogla micati prstima, ali to se popravilo. Ranu mi još nisu do kraja sanirali jer mora pronaći neko vrijeme da se očisti od baruta, a do tada će biti na prisilnom odmoru - priča glumica neprestano se smijući.
- A što mogu kad sam vedrog duha? Tako sam puno lakše otrpjela nesnosnu bol u ruci - kaže Nataša, koja se ranila tri dana prije završetka snimanja filma. Žao joj je što redatelju Vitezu još ne može reći kada će moći nastaviti snimanje, a željno je iščekuju i u Teatru &TD, gdje treba početi s probama za novu predstavu.
Proljetos je glumica izlazila sva modra s proba predstave “Gospođica Julia”. Partner M. Čavajda morao ju je šamarati.

NATAŠA VOLI BITI LUCIJA
Glumica je s veseljem proljetos snimala novu sezonu serije “Bitange i princeze”, a u istoimenoj predstavi glumi u Kerempuhu.

Najčitaniji članci