Show

Komentari 150

Glumica Ornela Vištica stala u obranu Hercegovaca: 'Samo se predanim radom postižu ciljevi'

Glumica Ornela Vištica stala u obranu Hercegovaca: 'Samo se predanim radom postižu ciljevi'

Nakon što je Marijana Mikulić na društvenim mrežama podijelila ružne poruke svoje pratiteljice o njezinom hercegovačkom porijeklu, o istoj temi je progovorila i njezina kolegica, Mostarka Ornela Vištica

Glumica Ornela Vištica (32) je na društvenim mrežama objavila svoju fotku s podužim opisom pod naslovom 'O Hercegovini i Hercegovcima'. Prije nekoliko dana o istoj temi govorila njezina kolegica Marijana Mikulić (39), koju je pratiteljica prozivala zbog hercegovačkog porijekla, pa je lako moguće je da je upravo to potaklo Ornelu, rođenu u Mostaru, da se pridruži raspravi. 

POGLEDAJTE VIDEO:


- Svašta sam znala pročitati i činjenica postoji kako se rade podjele i predrasude u društvu prema mjestu rođenja i stvara određeni animozitet. Rođena sam u Hercegovini i pri dolasku u Zagreb, sam upisala fakultet na osnovi onoga što sam tada zaokružila na papiru, što sam pripremila za taj ispit , jednako kao i tisuće njih tad, koji su rođeni u raznim gradovima. Bez ikakvog problema upisana.- započela je Ornela.

- Kad sam došla na ispit na Akademiji, (tri mjeseca nakon) osjećala sam sigurnost jer sam tad već upisala kroatistiku. Na ispitu za glumu, prvo su tražili od mene Krležin monolog, a tek kasnije sam izgovorila mjesto svog rođenja. Mogla sam birati što studirati, nikoga ništa nisam morala moliti. Ponude za snimanje, za posao sam uvijek mogla birati, znala sam imati po dva ugovora ispred sebe i razmišljati koji potpisati… - napisala je glumica.

- Ponašanje, rad, suze, odricanje, poštena predanost i ljubav jer volim ono što radim, me uvijek vodila i vodi kroz život.
Možete biti rođeni u Africi, Hercegovini, u maloj ulici, trošnoj kućici ili u visokom neboderu no samo predanim radom, (i sposobnošću) možete postići sve što želite. Život je borba , a najkvalitetniji postaju i opstaju gdje god bili rođeni - zaključila je.

Najčitaniji članci