Obavijesti

Show

Komentari 9

Glumica otkrila muževu aferu: 'Bila sam mu dosadna i nije htio seks jer se tada vucarao s njom'

Glumica otkrila muževu aferu: 'Bila sam mu dosadna i nije htio seks jer se tada vucarao s njom'
7

Preljub je na Instagramu potvrdio i sam glumac Ioan tako što je objavio fotku sebe i ljubavnice, odnosno nove djevojke, s filmskog seta u Francuskoj. Bivša supruga Alice joj je poručila: 'Sretno!'

VIDEO

Britanska glumica Alice Evans (49) pojavila se u javnosti nakon niza objava na Twitter profilu u kojima je potvrdila da se rastaje od supruga, glumca Ioan Gruffudda (47), nakon 13 godina braka. Naime, Alice je supruga Ioana optužila za preljubničku aferu s kolegicom Biancom Wallace (29), a on je nedugo zatim potvrdio da je u novoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Melindu Gates Bill navodno varao 01:12

Rastava slavnog para i afera glumca začudila je mnoge. Alice i Ioan za javnost su bili jedan od najskladnijih i najsimpatičnijih ljubavnih parova, ako ništa barem do nedavno, dok na Twitteru nisu procurili detalji preljuba koji su šokirali njihove obožavatelje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Glumački par prekinuo nakon 13 godina braka: 'Samo je otišao'
Glumački par prekinuo nakon 13 godina braka: 'Samo je otišao'

Vijest o rastavi s pratiteljima je prvo podijelila Alice. U prvoj i pomalo čudnoj objavi dala je naslutiti da je gotovo no, njezine riječi zbunile su obožavatelje.

- Tužna vijest. Moj voljeni suprug, moja srodna duša tijekom 20 godina, Ioan Gruffudd objavio je da sljedećeg tjedna napušta obitelj. Naše kćeri i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav drugi razlog, samo taj da me više ne voli. Jako mi je žao - napisala je Alice na Twitteru, a objava je nedugo zatim obrisana no, to naravno nije spriječilo njezino širenje po društvenim mrežama.

Drugu objavu, Alice i Ioan podijelili su zajedno i pokušali tako popraviti nastalu štetu.

- Kao što pretpostavljate, ovo je jako težak period za našu obitelj, ali nastavit ćemo predano odgajati našu djecu. Hvala što poštujete našu privatnost - napisali su.

Nije htjela šutjeti

Ipak, glumica nije dopustila da ostane samo na tome i na društvenim mrežama objavila još jednu šokantnu objavu u kojoj je navela da je upravo njezin suprug obrisao njezin prvi Tweet. 

- Nisam ja obrisala objavu sa svojeg Twittera, to je on učinio. Sve dok me netko psihički muči i ušutkuje, onda ću i ja pustiti naše prljavo rublje u javnost - napisala je i ponovo šokirala sve. 

Neki od pratitelja poručili su glumici i glumcu da se takve stvari ne rješavaju putem društvenih mreža dok su drugi željno isčekivali novu objavu. 

Alice nije odustala od toga te se ovih dana ponovo oglasila u vezi situacije između nje i supruga Ioana. U novoj objavi otkrila je da ju je Ioan tri godine varao s mlađom kolegicom. 

Treći brak Sean Penna raspao se nakon samo godinu dana, Leila (29) predala papire za razvod
Treći brak Sean Penna raspao se nakon samo godinu dana, Leila (29) predala papire za razvod

- Ispostavilo se da nakon što mi je muž dvije godine govorio da sam loša osoba i previše dosadna, zbog čega nije htio imati odnose sa mnom, da je imao ljubavnicu. Tri godine se vucarao s njom meni i djeci iza leđa. Sretno, Bianca! - otkrila je Alice. 

Vezu s kolegicom potvrdio je i sam glumac na Instagram profilu tako što je objavio njihovu zajedničku fotku s filmskog seta u Francuskoj. 

Nakon što je vijest o preljubu i rastavi obišla svijetu, slavnu glumicu paparazzi su uspjeli uhvatiti ispred kuće u L.A.-u. Njezini fanovi odmah su primijetili da se ona uvelike promijenila te da fotke ne odgovaraju onima koje objavljuje na društvenim mrežama. Zvijezda filma '101 Dalmatiner' dobila je par kilograma i izgledom iznenadila one koji su dobili drugačiji dojam preko njezinog Instagrama.

Alice Evans is in good spirits after claiming her husband had a 3-year affair

Podsjetimo, tijekom drame na Twitteru glumac nije komentirao objave bivše žene. Također, u  u razgovoru za The Guardian prošle godine dao naslutiti kako u braku s Alice nije sve bajno. Svojedobno je ispričao kako on i supruga već četiri godine sve teže pronalaze vrijeme jedno za drugo jer su fizički dosta odvojeni. U posljednje vrijeme glumac e bio odvojen od obitelji zbog snimanja TV drame 'Harrow' u Australiji.

Preljubnici još uvijek nisu odgovorili na prozivke, a glumčev glasnogovornik nije imao komentara na situaciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana