Show

Komentari 1

Glumica otvoreno o ovisnosti i partijanju: 'Čudo je da sam se spasila, dotaknula sam dno...'

Glumica otvoreno o ovisnosti i partijanju: 'Čudo je da sam se spasila, dotaknula sam dno...'

Jada je u opuštenom razgovoru s majkom i kćeri govorila o vremenu kad je pretjerivala s alkoholom i drogom, te kako je shvatila da je dotakla dno

Jada Pinkett Smith (49) progovorila je o ovisnosti u svojoj internetsku verziju talk showa 'Red Table Talk' u društvu kćeri Willow Smith (20) i majke Adrienne Banfield-Norris (67).

- Kombinirala bih vino s Ecstasyjem i marihuanom, kako bih prije došla u stanje koje sam željela. Nisam shvaćala koliki je to problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jada je objasnila kako je najprije pila žestoko, a kasnije je prešla na vino jer je mislila da je ono blaže:

- Kad sam posegnula za trećom bocom vina u jednom danu, znala sam da imam problem. Jednom sam se onesvijestila na setu zbog lošeg ecstasyja i od tada sam odlučila prestati sa svime - rekla je.

Jadina majka Adrienne bila je ovisnica o heroinu, ali Jada kaže kako ju ni to nije dovoljno upozorilo na opasnosti ovisnosti, pa je rekla kćeri Willow da shvati ozbiljno ukoliko joj bližnji pokušaju ukazati na neki problem:

- Ja samo pušim marihuanu i poznajem svoje tijelo. Ne bih nikad radila kombinacije koje si radila ti - objasnila je Willow.

Adrienne nije znala detalje kćerina problema, pa je tijekom razgovora uz čuđenje bila zahvalna što su sada obje na pravom putu.

PA/Pixsell

Jada je rekla da misli da je hodajuće čudo što se izvukla iz ovisnosti, ali da je uspjela to samo kad je sama shvatila da je dotakla dno.

26th Annual EMA Awards - LA