Show

Komentari 6

Glumica pozirala kao Kolinda: 'Savršeno skinuto, kao original'

Glumica pozirala kao Kolinda: 'Savršeno skinuto, kao original'

Tekst radnog naslova 'Pretposljednja večera' Tarik Filipović je opisao kao političku satiru, u kojoj se Josipović, Mesić, Tuđman i Tito okupljaju u stanu predsjednice Kolinde kako bi pomogli Hrvatskoj.

Domaća glumica Ornela Vištica (31) naveliko se priprema za premijeru predstave 'Predsjednici & Ca' zagrebačkog satiričkog kazališta Kerempuh, a čiji je idejni tvorac Tarik Filipović, koji je u istu predstavu smjestio Tita, Tuđmana, Mesića, Josipovića te, naravno, Kolindu Grabar Kitarović

POGLEDAJTE VIDEO:

Vištica će, dakako, u predstavi utjeloviti bivšu predsjednicu, a posljednjih dana pratiteljima na društvenim mrežama u nekoliko je navrata otkrila kako će izgledati na sceni. U posljednjoj objavi mnogi su zamijetili kako je vješto 'skinula' Kolindinu mimiku. 

- Odlično izgleda. Dobar odabir glumaca - Orneli je fotografiju komentirala i HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska, a nije nedostajalo pohvala za look cijele postave. 

Praizvedba predstave po tekstu Ivice Ivaniševića i Tarika Filipovića, koji potpisuje i režiju, planirana je za 24. listopada 2020. Tekst radnog naslova 'Pretposljednja večera' Tarik je opisao kao političku satiru, u kojoj se Josipović, Mesić, Tuđman i Tito okupljaju u stanu predsjednice Kolinde kako bi udruženim snagama, a vođeni bogatim političkim iskustvom, pronašli recept za spas zabrinjavajuće hrvatske situacije.

Najčitaniji članci