Obavijesti

Show

Komentari 36

Glumica preduhitrila hakere pa objavila svoje gole fotografije...

Glumica preduhitrila hakere pa objavila svoje gole fotografije...
11

Disneyjeva zvijezda našla se u nezgodnoj situaciji nakon što su joj hakeri uputili prijetnje kako će objaviti fotografije na kojima pozira gola. Brojnim pratiteljima obratila se na društvenim mrežama

VIDEO

Hakeri svakodnevno napadaju brojne internet korisnike, a meta su im najčešće osobe iz javnog života. I dok većina zvijezda strepi hoće li njihove golišave fotografije ugledati svijetlo dana, glumica, manekenka i pjevačica Bella Thorne (21) odlučila je preduhitriti svoje 'napadače'. 

Naime, Disneyjeva zvijezda našla se u nezgodnoj situaciji nakon što su joj hakeri uputili prijetnje kako će objaviti fotografije na kojima pozira gola. Brojnim pratiteljima obratila se na društvenim mrežama. Glumica je uz tekst objavila i sporne fotografije. 

- Je***e se i vi i moć koju mislite da imate nada mnom. Posljednjih 24 sata prijetili su mi vlastitim golim fotografijama i osjećam se odvratno, osjećam se nadgledano, kao da je netko uzeo nešto od mene za što sam željela da samo jedna posebna osoba vid Pisat ću o ovom slučaju u svojoj novoj knjizi - napisala je Bella. 

Dodala je i kako je predugo dopuštala muškarcima da je iskorištavaju. 

- Dosta mi je toga. Večeras mogu mirno spavaju znajući da sam vratila vlastitu moć. Ne možete kontrolirati moj život i nikada nećete. Drugim riječima, evo vam mojih si*a - objasnila je 21-godišnja glumica i poručila hakerima da čuvaju leđa jer bi im se uskoro na vratima mogao pojaviti FBI. 

Ovo nije jedini problem koji posljednjih dana muči mladu partijanericu. Nedavno je prekinula nekonvencionalnu vezu s reperom Mod Sunom (32).

- Uvijek ću te voljeti, ali sve dobre stvari moraju doći svome kraju - napisala je na Instagramu. Samo dva mjeseca ranije prekinula je i sa svojom djevojkom Tanom Mongeau (20), s kojom je hodala paralelno sa reperom.

- Tana i ja više nismo zajedno, molim vas da više ne pitate, volimo vas - napisala je, također, na društvenoj mreži preko koje, očito, rješava sva svoja privatna ljubavna pitanja.

JAVNOST OPET ZABRINUTA: Zašto Kraljica Elizabeta II. ne dolazi na krštenje svog unuka?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao