Obavijesti

Show

Komentari 31

Godinama je bila seks simbol, a nakon razvoda ljubi mlađeg...

Godinama je bila seks simbol, a nakon razvoda ljubi mlađeg...
13

Od kraja 2017. Bellucci je u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom (36), a razlika u godinama očigledno im nimalo ne smeta

Talijanska glumačka diva Monica Bellucci slavi 55. rođendan, a u svijet showbiza ušla je prije gotovo punih 40 godina. Karijeru modela počela je s nepunih 16 godina, a kasnije se okrenula glumi i ostvarila velik broj ozbiljnih uloga u filmovima. 

Prva veća uloga bila joj je 1992. u filmu Dracula redatelja Francisa Forda Coppole (80), gdje je glumila jednu od tri Drakuline vampirske nevjeste. Svjetsku slavu i status najseksi žene svijeta stekla je pak glavnom ulogom u talijanskom filmu 'Malèna' iz 2000. 

Veliku pažnju privukla je i nekoliko godina kasnije ulogom Marije Magdalene u kontroverznoj 'Pasiji' Mela Gibsona, gdje se poprilično odmaknula od svojeg seksepilnog imidža i ustaljenih uloga. 

Pokretanje videa ...

00:28

Bellucci iza sebe ima dva propala braka. S modnim fotografom Claudiom Carlosom Bassom (60) bila je vjenčana od 1990. do 1994., ali puno dulji i poznatiji je njezin drugi brak s glumačkim kolegom Vincentom Casselom (52).

Reuters

Par je bio u braku od 1999. do 2013., a imaju dvije kćeri, Devu (15) i Léonie (9). Rastali su se sporazumno te nikada nisu javno govorili o razlozima. 

Kći Monice Bellucci: Deva (14) je naslijedila maminu ljepotu...
Kći Monice Bellucci: Deva (14) je naslijedila maminu ljepotu...

Puno se pisalo kako je jedan od razloga raspada njihovog braka i Monicina afera s azerbajdžanskim tajkunom Telmanom Ismailovim (63), kojeg je upoznala 2009. kada je otputovala u Tursku na otvorenje luksuznog hotela smještenog tik uz kompleks koji je u njegovu vlasništvu. 

Reuters/Pixsell

Poduzetnik je poznat po svojem prijateljevanju i obožavanju zvijezda pa je tako navodno Jennifer Lopez platio milijune kako bi mu pjevala na rođendanskoj proslavi 2006., a njegovi gosti bili su i Mariah Carey, Tomu Jones, Sharon Stone, Paris Hilton i Richard Gere.

Ne skriva ga: Monica Bellucci ljubi 18 godina mlađeg dečka
Ne skriva ga: Monica Bellucci ljubi 18 godina mlađeg dečka

Od kraja 2017. Bellucci je u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom (36). Razlika u godinama očigledno im nimalo ne smeta pa glumicu i bivšeg modela u posljednje vrijeme sve češće viđamo zajedno na raznim showbiz događanjima.  

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA'

Pokretanje videa ...

10:33