Show

Komentari 45

Goga i Mile njeguju svoj odnos nakon showa: 'Mužiću moj...'

Goga i Mile njeguju svoj odnos nakon showa: 'Mužiću moj...'

Gordana i Milan bili su najstariji par u 'Braku na prvu'. Imali su male nesuglasice, no oboje su sretni što su se upoznali i ostali bliski. To se nije promijenilo niti nakon što se Gordana preselila u Varaždinske Toplice

Gordana Gašparić Vrbljanin (62) i Milan Tokić (65) u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' bili su pravi dokaz kako nikada nije kasno pronaći srodnu dušu. Stručnjaci su ih spojili u showu, a po završetku istog ostali su zajedno. I danas njeguju blizak odnos. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi iz showa 'Brak na prvu'

Često se čuju i druže, a Gordana na društvenim mrežama ponekad objavljuje i njihove zajedničke fotografije. Milan je nedavno proslavio rođendan, a tim je povodom Goga objavila njihovu zajedničku fotografiju. I to onu uz showa kada su se 'vjenčali'.

- Dragi Milane, 'mužiću moj', sretan ti rođendan od srca - napisala je. 

Gordana i Milan bili su najstariji par u 'Braku na prvu'. Imali su male nesuglasice, no oboje su sretni što su se upoznali i ostali bliski. To se nije promijenilo niti nakon što se Gordana preselila u Varaždinske Toplice.

- Dosta mi je grada. Prodala sam stan u Zagrebu i odselila se u prirodu. Imam krasan vrt, roštilj... Prekrasno je. Bazeni su mi jako blizu, što jako volim. Varaždin je blizu, to je prelijep grad - ispričala je za RTL.hr.

S Milanom će se i dalje nastaviti družiti.

- Mi smo u dobrom odnosu i i dalje ćemo se viđati. Dolazit će k meni kao i dosad, uvijek je dobrodošao. Mi smo jako bliski - zaključila je. 

Najčitaniji članci