Obavijesti

Show

Komentari 14

Gola Demi suosjeća s ljudima koji sada ne rade pa dijeli keš

Gola Demi suosjeća s ljudima koji sada ne rade pa dijeli keš
5

Manekenka će nekima od svojih pratitelja pomoći u situaciji pandemije korona virusa, kada mnogi od njih ne rade. Odabrat će njih pet kojima će dati novac i time im malo olakšati

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Srušila internet: Prvo pokazala grudi pa se fotkala u tangicama

Influencerica i model Demi Rose (24) ni u izolaciji ne prestaje objavljivati svoje golišave fotografije na svom Instagram profilu. Logično, od toga zarađuje, a sada je dio svog novca odlučila dati svojim pratiteljima. Suosjeća s tim što ljudi trenutno ne rade za vrijeme pandemije korona virusa pa će odabrati njih petero i pokloniti im 1000 dolara.

Pripremila je to u obliku nagradne igre, pri čemu oni koji žele sudjelovati moraju označiti jednog od prijatelja ispod objave gdje je to napisala, zapratiti profil 'Electriccaura' na Instagramu, a bonus je ako njezinu objavu podijele i na Instagram storyju. 

Iako je ovo lijepa gesta od Demi, ona s ljudima koji trenutno ne rade suosjeća, naravno, gola. Objavu gdje je napisala o čemu se radi popratila je svojom golom fotografijom. Pozirala je samo u minijaturnim gaćicama. Mnogi od njezinih pratitelja podijelili su objavu i žele sudjelovati, a dobitnike će naknadno objaviti.

Demi gotovo nikad ne objavljuje fotografije na kojima je obučena pa nije ni sada napravila iznimku. Većinom na sebi ima kupaće kostime, donje rublje, a ponekad je potpuno gola. Upravo zbog provokativnih fotografija prati je 13 milijuna ljudi. 

Rose je, inače, 'teška' 26 milijuna kuna. Osim što veliku svotu novca zarađuje golišavim fotografijama na društvenim mrežama, Demi povremeno radi kao DJ i pojavljuje se u spotovima. Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Demi ne radi pauze od skidanja ni na blagdan: Naljutila fanove

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39



 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu