Obavijesti

Show

Komentari 24

Goran Bare: Rastavljali su mi zvučnike i micali slike

Goran Bare: Rastavljali su mi zvučnike  i micali slike
6

Bare otkriva da su policajci uzeli dva umirovljena susjeda za svjedoke dok su mu pretraživali stan. Da ga ne unište, rekao im je gdje je ostala droga

VIDEO

Goran Bare (44) prije opatijskoga humanitarnog koncerta “Za siguran korak” imao je toliko vremena da ode kupiti šiltericu. Staru je bacio publici na posljednjem koncertu u Novom Sadu. Izašao je iz podstanarskog stana u Balokovićevoj ulici u Novom Zagrebu. Prišao mu je nepoznati muškarac i pružio ruku: “E, Bare, majstore, di si?” Tad su ispred pjevača iz obližnjeg žbunja iskočila dvojica policajaca u civilu.
- Predao sam im kokain i deset normabela nakon što su me pitali jesam li ja Goran Bare i imam li što kod sebe. Na oba sam pitanja odgovorio potvrdno. Rekli su mi: 'Da si nam predao samo tablete, vjerojatno bismo te pustili’ - kaže Bare. Dodaje da je noć nakon uhićenja proveo u maloj zagušljivoj sobi. Nisu mu dali, žali se pjevač, ni popiti čašu vode.
- Više nisam mogao bez svojih lijekova za maničnu depresiju. Tražio sam liječnika. Pozvali su Hitnu pomoć, koju sam čekao dva sata. Liječnica koja je došla zamolila me da se fotografiram, valjda za uspomenu - kaže Bare. Nije mu dala njegovu uobičajenu terapiju, nego normabele. Kao dugogodišnji ovisnik s deset miligrama tih tableta, kaže, nikako nije mogao zaspati. Godinama ima nesanicu.
- Čim su me uhitili, policajcima sam rekao da u stanu imam još  0,3 grama kokaina, a znao je to i sudac. Policajci su uzeli dva umirovljena susjeda kao svjedoke. Pušio sam na krevetu i gledao ih kako odvijačem otvaraju zvučnike, glazbala, lupkaju po zidovima ne bi li pronašli neku šupljinu u kojoj skrivam drogu. Prolazili su stoput pokraj pladnja na kojem su bile tri crte kokaina i nisu ih vidjeli. Da mi ne unište stan, rekao sam im da im je kokain pred nosom - kaže Bare. Kazneno su ga prijavili zbog posjedovanja droge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu