Obavijesti

Show

Komentari 20

Goran Bare se ne predaje: Rock će opet zavladati Hrvatskom

Goran Bare se ne predaje: Rock će opet zavladati Hrvatskom
5

Rock glazbenik je rekao kako mu je Lidija Bačić simpatična glazbenica iako nisu u istom ‘điru’, a ponudio je i rješenje kako uspješno izvući slavonske farme iz velike ekonomske krize

VIDEO

Pjevač Goran Bare (51) nastupao je na festivalu “Rock Starci” nedaleko od Slavonskog Broda, gdje je uz bend Passivni pushach i M.O.R.T. uveličao 17. izdanje festivala u selu koje ima samo četiri stanovnika.

- Vidim da je festival privukao veliku pozornost. Svi su se dobro osjećali jer je vladala pozitiva - rekao je Bare. Glazbenik će na jesen svirati u Dublinu, gdje će mu na koncert doći puno Hrvata koji su u potrazi za boljim životom, a posebice Slavonci.

- Nije dobro nigdje, osim u Dalmaciji zbog mora. Slavonija je dobro živjela prije rata. Međutim, svi su navalili na te naše ljepote, a nitko nije razmišljao o ljudima, proizvodnji te plasiranju hrane i novim proizvodima. Samo pšenica, kukuruz, pšenica, kukuruz i repa - kaže Bare.

Glazbenik smatra da današnje farme treba povezati s farmerskim organizacijama u Europi.

- To je rješenje. Mnogi ne znaju ni uključiti kompjutor. Dobro, znaju sinovi to napraviti. No stalno kasnimo. Nisu ljudi krivi, treba ih uputiti. Izašli smo iz jednog sistema koji je bio grozan. I svi smo žrtve tog sistema - kaže Goran.

Dodaje da mu novac i materijalne stvari nikad nisu previše značile te kako se ne smatra djelom estrade.

- U nju sam uguran od strane medija. Ne znam kako sam se tu našao i što s tim imam. Prvenstveno sam pop rock glazbenik koji svira nekakvu drugačiju glazbu - kaže Vinkovčanin. Za njega su estrada glazbenici poput Petra Graše, Olivera Dragojevića i Gibonnija.

- Žalim za devedesetima, kad je vladala ta Fiju Briju generacija. Bendova je bilo kao pljeve, ali doći će i to vrijeme, ja se nadam - dodao je iskusni pjevač.

Kako je zaljubljenik u “stage” od 12. godine, kad je s bendom nastupao u školi, smatrali smo da je važno da nam prokomentira novu uzdanicu pop glazbe - Lidiju Bačić (31).

- To je ona mala iz Splita? To mi je simpatično. Nije to baš nešto što volim, ali sam zadovoljan kad mlade cure uzimaju gitaru i izlaze na binu - kaže Bare.

Autor albuma “Teške boje” je 2012. briljirao na Porinu. Od čak 11 nominacija osvojio je šest, a pitanje je hoće li to ikad ponoviti.

- Novi album je jako težak, zvučno, tekstualno i svakako. Jednostavno, kako sam se osjećao, tako sam napisao pjesme - kaže Bare. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao