Obavijesti

Show

Komentari 24

Goran Bogdan podržao kolegice i fotografirao se u rozoj haljini: 'Nisam tražila, što nije jasno?'

Goran Bogdan podržao kolegice i fotografirao se u rozoj haljini: 'Nisam tražila, što nije jasno?'
5

Glumac je ovom objavom na društvenim mrežama poslao ozbiljnu poruku te dao podršku silovanim ženama među kojima su i njegove kolegice. Podupire njihovu borbu protiv seksualnih predatora i ističe ovaj problem

Glumac Goran Bogdan (40) objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj haljini s uzdignutim srednjim prstom. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa ...

Bogdan je ovom objavom na društvenim mrežama poslao ozbiljnu poruku te dao podršku silovanim ženama među kojima su i neke njegove kolegice.

- Nisam tražila...šta nije jasno - napisao je glumac u objavi, a dodao je i hashtagove kao što su #nedamtesestro #dostajebilo #nopasaran.

Poruku podrške za srpsku glumicu Danijelu Štajnfeld (37) poslala je i Jelena Veljača (39).

- Ovako izgleda prava heroina. Hvala ti - napisala je Veljača uz njenu fotografiju. 

Podsjetimo, Glumica Milena Radulović (25) progovorila je početkom godine o seksualnom zlostavljanju od strane vlasnika škole glume, Miroslava Mike Aleksića (68).

Svoju potresnu priču o tome kako je silovana ispričala je još ranije i srpska glumica Danijela Štajnfeld (37). 

Iz New Yorka, u kojem Danijela posljednjih godina živi i radi, vratila se u Beograd kako bi prijavila Branislava Lečića (65), glumca, redatelja i bivšeg ministra kulture.

Optužila ga je za silovanje koje se dogodilo 2012., a uz iskaz tužiteljstvu je predala i snimku razgovora s Lečićem nakon ovog strašnog čina, u kojem on ne negira da se i dogodio. Mučne detalje ispričala je za Insajder

POGLEDAJTE VIDEO 

Svojim priznanjima Danijela i Milena potaknule su lavinu priznanja u regiji. Brojne glumice i druge javne osobe progovorile su o svojim iskustvima sa seksualnim zlostavljanjem, a u svemu su ih podržale i njihove kolege.