Obavijesti

Show

Komentari 13

Goran ignorira Hanu: Ona o letu k njemu, a on o svojim mišićima

Goran ignorira Hanu: Ona o letu k njemu, a on o svojim mišićima
10

Rodić nakon izlaska iz 'Zadruge' tvrdi kako su joj se dva tjedna u kući činila kao dva mjeseca. Nedostajao joj je Goran, a jako se veseli povratku u Berlin gdje je čekaju novi projekti

VIDEO

Reality zvijezda Hana Rodić (23) među prvima je napustila kontroverzni show 'Zadruga'. Sada se sprema za povratak u Berlin. 

- 'Zadruga' se dogodila sasvim spontano. Kada sam već dogovorila svoj ulazak, i dalje sam tvrdila ne ulazim ni u jedan reality jer sam željela da moj ulazak bude iznenađenje za sve - ispričala je Hana za RTL.hr

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Rodić u Zadruzi

Pokretanje videa...

Hana Rodić 01:29

No nije očekivala kako će u realityju ostati samo dva tjedna.

- Ali bez obzira na to nisam radila show i nikome nisam davala materijal za svađu jer sam s većinom ukućana bila u dobrim odnosima - ispričala je Hana.

No ipak je imala trzavica s Paulom i Tarom.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S HANOM RODIĆ:

- Tara je pogrešno shvatila o čemu smo pričale i kasnije smo razgovarale o tome, a ovoj drugoj osobi ne želim davati medijski prostor - rekla je Rodić i dodala kako je s većinom zadrugara bila u dobrim odnosima. 

Hanu Rodić nakon samo 15 dana izbacili iz Zadruge: To je prevara
Hanu Rodić nakon samo 15 dana izbacili iz Zadruge: To je prevara

Tvrdi kako nikad nije bila zainteresirana za drame u kući, a u nekoliko navrata rekla je kako želi napustiti show jer joj je previše nedostajao njezin dečko, Goran Jurenec (40).

Na društvenim mrežama stižu joj poruke podrške, a mnogi njezini pratitelji misle kako je Maja, koja je bila nominirana s Hanom, trebala napustiti show. 

- Moja se podrška oglasila na društvenim mrežama, ali ja jednostavno nisam bila zanimljiva bez drama. Najvažnije mi je da sam izašla čistog obraza. Vjerujem da je gledateljima zanimljiva priča između Alena i Maje, a ja sam svakako htjela doma u Berlin. Jedva čekam zagrliti Gorana - rekla je Hana pa dodala:

- Dva tjedna potpune izolacije i još uvijek mi je čudno da imam mobitel, da idem gdje želim i kada želim... U zatvorenom prostoru bez dodira s vanjskim svijetom dva se tjedna čine kao dva mjeseca.

No Goran je 'izignorirao' Hanino ispadanje na društvenim mrežama pa je objavio niz fotografija sa svog modnog snimanja u Njemačkoj. 

- Na svakom snimanju imamo slatkiše - rekao je maneken i pokazao da to nije ostavilo traga na njegovoj 'isklesanoj' liniji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane