Show

Komentari 53

Goran potvrdio prekid veze s Claudiom: 'Nismo zajedno od 9. lipnja, a ne kako dotična tvrdi'

Goran potvrdio prekid veze s Claudiom: 'Nismo zajedno od 9. lipnja, a ne kako dotična tvrdi'

Maneken se na 'prekid šutnje' odlučio samo sat vremena nakon što je Claudia na svom Instagram profilu objavila kako je njihovoj ljubavi došao kraj

Bivši 'gospodin Savršeni' Goran Jurenec (40), nakon tri mjeseca misteriozne šutnje, potvrdio je prekid veze s Claudiom Luciom Pioch (27) s kojom se pomirio nakon burnog prekida s influensericom Hanom Rodić (23). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Izgleda da je bivšem 'Savršenom' prekipjelo pa je na Instagram storyju objavio pomalo neugodnu poruku o prekidu. 

- Evo da se izjasnim, Claudia i ja nismo zajedno od 9. lipnja 2021. Nismo pokušavali obnoviti vezu kao što je dotična napisala. Hvala - piše u Goranovom storyju. 

Maneken se na 'prekid šutnje' odlučio samo sat vremena nakon što je Claudia na svom Instagram profilu objavila kako je njihovoj ljubavi došao kraj. U poruci koju je objavila napisala je da su pokušavali 'popraviti odnos' no, Goran je to spremno demantirao. Vrlo slično postupio je i tijekom prvog javnog prekida koji se na Instagram profilima bivšeg para protezao danima.

Podsjetimo, u posljednje vrijeme šuškalo se o navodnom prekidu Claudie i Gorana. Njihove pratitelje na Instagramu zanimalo je iz kojeg razloga je 'Savršeni' izbrisao sve fotografije s novom djevojkom te zašto ona više ne objavljuje fotke s njim. 

Claudia je cijelu stvar pokušala zataškati te je na pitanje zašto Goran nije na jednoj od fotografija s njom odgovorila

- Ja sam u dresu, a on je svoj zaboravio, pa ne može biti u fotki.

Goran se također jednom prilikom oglasio oko prekida, ljude je zamolio za razumijevanje i rekao im da će se oglasiti u vezi toga no, to se nije dogodilo. 

- Molim vas za malo razumijevanja što se moje privatne situacije tiče.  Znam da novine svašta pišu, ali izjasnit ću se ovih dana i saznat ćete što se dogodilo - poručio je, još u lipnju. 

Goran i Claudia pratiteljima su obznanili da su u vezi samo par dana nakon javnog prekida s njegovom bivšom djevojkom Hanom, koju je upoznao u showu 'Gospodin Savršeni'.

Iako su Poljakinja i Nijemac često pričali o zajedničkoj budućnosti te objavljivali video snimke u kojima se on kleo na ljubav i posvećenost.

Emotivni i romantični izljevi bili su svakodnevica ovog para. 

- Brak i djeca su kruna svake veze i naravno da maštamo o djeci. To je najbolje što se jednoj zdravoj vezi može dogoditi. Oboje to želimo i vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti - ispričao je svojedobno Goran.

UPALITE PODSJETNIK ZA PRVU EPIZODU NOVE SEZONE POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Najčitaniji članci