Show

Komentari 3

Goran se sukobio s Rokom pa napustio pješčani teren: 'Bolje poželi da te nominiramo i izađi'

Goran se sukobio s Rokom pa napustio pješčani teren: 'Bolje poželi da te nominiramo i izađi'

Nagrada za koju će se boriti bit će roštilj kojega će osvojiti članovi pobjedničkog tima, a da bi im to pošlo za rukom moraju biti bolji od suprotnog tima u nogometnoj utakmici koja će se održati na pješčanom terenu

Nakon što su kandidati 'Survivora' prolili suze, krv i znoj u posljednjem izazovu te za nagradu osvojili mamin ručak, večeras ih čeka opuštenija igra u kojoj zabave neće nedostajati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nagrada za koju će se ovoga puta natjecati bit će ukusan roštilj kojega će osvojiti članovi pobjedničkog tima, a da bi im to pošlo za rukom moraju biti bolji od suprotnog tima u nogometnoj utakmici koja će se održati na pješčanom terenu. 

Iako će izazov za većinu kandidata biti izuzetno zabavan i manje zahtjevan od nekih prošlih zadataka koji su zahtijevali veće fizičke napore, tijek igre naljutit će Gorana koji će u naletu bijesa nogom udariti ogradu i demonstrativno napustiti teren.

Razlog tome bit će njegov sukob s Rokom koji će se nastaviti i na tribinama.   

- Ne mogu trčati više, jesam li trčao gore-dolje stalno? Brate mili, pa nemam ja snage za trčanje - povikat će Roko koji će se udaljiti s tribina poručujući ostalima da više neće igrati, što će dodatno naljutiti Gorana koji mu neće ostati dužan.

- Bolje poželi da te nominiramo, pa izađi - odbrusit će mu Goran, referirajući se na posljednji incident s Rokom koji je od svojih suigrača tražio da ga nominiraju, pa se predomislio svega nekoliko trenutaka prije početka nominacija. 

Iako je Goran u više navrata izjavio da često burno reagira, nakon čega se brzo i smiri kao da ništa nije bilo, možda će upravo okršaj s Rokom biti nagovještaj novih neslaganja unutar plavog tima.

Novi je izazov pred njima, a koji će tim pobijediti i uživati u delicijama s roštilja doznat će se u večerašnjoj epizodi.

Najčitaniji članci