Obavijesti

Show

Komentari 45

Goranu Višnjiću su smetali samo hrvatski novinari

Goranu Višnjiću su smetali samo hrvatski novinari
5

Hrvatski glumac na promociji filma na Sundance film festivalu nije htio svoje sunarodnjake. Majka njegove kćeri kaže da ga ne poznaje takvog

VIDEO

Glumac Goran Višnjić (36) prije nekoliko dana na Sundance film festivalu otjerao je novinarku Nove TV Ivanu Nanut s crvenog tepiha. Nije želio odgovoriti ni na jedno pitanje hrvatske novinarke i zatražio je agente da ju “maknu”.
Majka njegove izvanbračne kćeri Lane Lourdes (1), Mirela Rupić (36), kaže da to nije Goran kakvoga ona poznaje.
- Takvo poniženje novinarke je sramota. Nisu mu novinari niti Hrvatska krivi što u njoj živi njegova kćerkica - kaže Mirela i dodaje da možda on misli da ne treba pozdraviti svoju naciju.
- To je već učinio božićnim slikicama u hrvatskom tjedniku, i to u svom krevetu, kako se čini. Zgodan je na fotkama, pa izgleda da biti tata lijepo na njega djeluje - sa smiješkom je rekla Mirela, koja se sjeća drugačijeg Šime, kako ga prijatelji i kolege zovu.
- Goran je uvijek bio čovjek jednostavniji i prirodniji od X pokondirenih tikvi oko nas. Mislim da moć nije jedino što mijenja ljude, već to radi i bahatost jer se bježi od istine. To se zove linija manjeg otpora. Što se desilo s njim, ja niti znam, niti me zanima - rekla nam je Mirela i dodala da je Goran dovoljno povrijedio nju i njihovu malu Lanu. 
- Sjetim ga se jedino ako me netko pita. Kao ocu naše curice želim mu sve naj - kaže Mirela, koju najviše vesele njezina djeca i želi se maknuti od, kaže, “visokog svijeta”.

- Lana vragolastim nastupima pokazuje da su geni ipak geni - otkriva Šibenčanka.

PRIZNAO JE, ALI JU NIJE VIDIO
Glumac Mireli svaki mjesec plaća alimentaciju od 9000 kuna, no nikad nije nazvao i pitao za kćer. Nije je ni vidio, a priznao je da je otac Lane Lourdes bez DNK analize. O skandalu su pisali i američki mediji, a Višnjić nije davao nikakve izjave. Nedavno se fotografirao za Story u svom losangeleskom domu, gdje je njegov usvojeni sin Tin slavio prvi rođendan. Prije nego je puhao svjećice na torti, glumica odjevena u Marilyn Monroe mu je otpjevala “Happy Birthday, Mr. Tin”. Ivana Višnjić rekla je da se s Tinovom biološkom mamom redovito čuje i da su postale dobre prijateljice.

KOLEGICA ASHLEY HVALI GORANA
Višnjić je na Sundanceu promovirao novi film “Helen”, dramu o borbi s depresijom. Njegova partnerica Ashley Judd rekla je da je Goran divan i vrlo profesionalan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu