Obavijesti

Show

Komentari 0

Gordana se premišlja, a dvoje umirovljenika idu pred oltar...

Gordana se premišlja, a dvoje umirovljenika idu pred oltar...
4

Dok se Gordana premišlja, a Dejan uzbuđeno čeka svoju mladu pred oltarom, eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek odlučili su spojiti još jedan par

VIDEO

Gledatelji su u prvoj epizodi showa 'Brak na prvu' imali priliku upoznati eksperte koji su intenzivno radili na analizi kandidata, a prvi par koji su spojili je Zagrepčanka Gordana Marelli i Slavonac Dejan Vukobratovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Gordana je već ranije najavila kako je spremna za ovaj ludi izazov, a Dejan je spreman skrasiti se u braku. Obitelj i prijatelji su se oduševili njihovom odlukom, ali Gordana je u zadnji trenutak postala neodlučna.

- Kako je vrijeme odmicalo tako mi je bilo sve gore i gore - priznala je nervozno Goga, a uzvanici i mladoženja nisu ni svjesni njezine dileme.

Odbjegla nevjesta: Razmišljala da pobjegne tik pred vjenčanje
Odbjegla nevjesta: Razmišljala  da pobjegne tik pred vjenčanje

I dok se Gordana premišlja, a Dejan uzbuđeno čeka svoju mladu pred oltarom, eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek odlučili su spojiti još jedan par.

Drugi par, čije će vjenčanje gledatelji večeras pratiti, su umirovljenici Gordana Gašparić Vrbljanin (62) i Milan Tokić (64).

Gordana je razvedena umirovljenica, majka dvoje djece i baka jednog unuka. Vesela je i društvena osoba koja se rado druži s prijateljima i obitelji. U partneru traži oslonac, pravog džentlmena koji će je oboriti s nogu svojom pristojnošću i vedrinom. Obožava plesati pa se nada da će njezin budući suprug biti dobar na plesnom podiju. No voli i putovati pa jedva čeka pronaći partnera koji će je na putovanjima držati za ruku. Ne voli ljubomoru i svađe te želi osobu koja je razumije i s kojom može iskreno razgovarati do dugo u noć.

Milan je najstariji kandidat showa, a još nije pronašao ljubav i smatra kako je sada pravo vrijeme da upozna osobu s kojom može ispijati jutarnju kavu uz poljupce. Milan je ratni umirovljenik, sudjelovao je u Domovinskom ratu, gdje je bio ranjen. Bez obzira na teške dane koji su iza njega, Milan se nikada ne vraća u prošlost, već uvijek s osmijehom na licu gleda u budućnost. Iako je trenutno član jedne zagrebačke udruge samaca, njegov je život bio vrlo zanimljiv i ispunjen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...