Show

Komentari 33

'Gospodin Savršeni' na palubi s djevojkama: San baš svakog Dalmatinca upravo je ostvaren

'Gospodin Savršeni' na palubi s djevojkama: San baš svakog Dalmatinca upravo je ostvaren

Drugi je dan boravka u Dalmaciji i Toni je za djevojke pripremio niz uzbudljivih aktivnosti. 'Savršeni' će na brodu pokazati 'drugo lice', a neke će djevojke ostati iznenađene

ElaMaria i Josipa komentiraju Josipin spoj, a ona im je priznaje da je bilo bliskosti s Tonijem (31), ali ipak ne one koju su očekivale djevojke koje su je dočekale. Dodala je i kako je osjetila da im nije drago zbog njezine ruže, a najglasnija u negodovanju bila je Danijela koja nikako ne može shvatiti kako Toni bira djevojke koje ostaju u showu 'Gospodin Savršeni', piše RTL.

I ostale djevojke komentiraju Josipin spoj i jučerašnji doček, a Ksenija smatra da je Josipa zaslužila ružu iako je na jučerašnjem dočeku bila bezobrazna prema njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mislim da je Toniju bilo baš lijepo s Josipom - zaključila je i dodala kako je promijenila mišljenje o Josipi, kao i o nekim drugim djevojkama za koje smatra da ne zaslužuju biti u ovom showu, a ona misli da su to Polina i Janet.

Janet dolazi s pismom u kojem piše: 'Zabava još nije gotova, dapače - tek počinje! Čekam vas uz šumove valova', a Toni je na vožnju jahtom pozvao EluKsenijuMarijuAmruDanijelu i Karolinu.

- Žao mi je što Kristina i danas ne ide na spoj - to može biti dobro za nju ako dobije spoj nasamo ili loše kao što je bilo s Tamarom“, rekla je Karolina, a Kristina zaključila:

- Čekala sam dva muškarca u životu, ne znam hoću li trećeg.

- Toni nas je dočekao samo do pola zakopčan, vidi mu se tijelo, sve... Kao neki summer lover da nas čeka - rekla je Ksenija kad je ugledala Gospodina Savršenog na jahti, a i ostale su djevojke bile oduševljene prizorom. Ela je samo za tu prigodu stavila plavu periku i odlučila se taj dan zvati Bela, a Karolina je uvjerena kako će im biti jako zabavno.

- San svakog Dalmatinca upravo je ostvaren - šalio se Toni dok je ležao na brodu okružen djevojkama koje su jedva dočekale da skine košulju.

Najčitaniji članci