Obavijesti

Show

Komentari 18

Gospodin Savršeni otkrio koje su mu mjere: 'Još sam žgoljo'

Gospodin Savršeni otkrio koje su mu mjere: 'Još sam žgoljo'
11

Mijo se nerijetko na društvenim mrežama hvali mišićima koje je postigao zahvaljujući treninzima. Sada je s pratiteljima podijelio i svoje mjere - visok je 186 centimetara, a vaga mu pokazuje 88 kilograma

VIDEO

Bivši 'Gospodin Savršeni', Mijo Matić (27), bavi se gimnastikom, nogometom i bodybuildingom. Osim toga, nedavno je rekao kako jedva čeka ponovni trening u teretani, koja je za vrijeme pandemije korona virusa bila zatvorena. 

Treniranjem je postigao zavidne mišiće, a nerijetko se na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom. Sada je sa svojim pratiteljima podijelio kako je počeo trenirati i u prirodi. 

- Prvi tjedan u parku nakon čučnjeva i mora - napisao je Mijo uz fotografiju na kojoj pozira pokazujući trbušnjake i mišiće na rukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Osim toga, stao je na vagu koja pokazuje kako Mijo na visinu od 186 centimetara ima 88 kilograma. Čini se kako nije zadovoljan, s obzirom na to da je uz fotografiju napisao:

- Žgoljo i dalje. 

Mijo je u sportu od malih nogu, a trenirao je karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio njegova najveća ljubav sve do ozljede. Nakon toga počeo je intenzivnije vježbati u teretani, odlučio se posvetiti bodybuildingu te osvojio titulu prvaka Hrvatske.

- Volim trening, to je dio mene i mog života - rekao je Mijo jednom prilikom za RTL TV. Danas je usmjeren i na fitness te je postao i osobni trener. 

Osim sporta, Mijina velika strast je i uređenje interijera, što je nedavno otkrio. 

-  Tko bi rekao da će me veseliti uređivanje ili namještanje stana. Ponekad unutar sebe prepoznam roditelje u ovakvim životnim uživanjima. Majka oko estetike i topline doma, tata u jelu i piću. Hvala 'starci' što uživam život iznutra s vama iako ste u Sisku - napisao je na Instagramu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin