Obavijesti

Show

Komentari 29

'Gospodin Savršeni' pokazao isklesani torzo: 'Volim trening'

'Gospodin Savršeni' pokazao  isklesani torzo: 'Volim trening'
8

Moja prva želja bila je uspjeti u nogometu. Mislim, ja sam volio nogomet. Bila mi je ponuđena prilika da dođem u Zagreb. Kako sam prekinuo s nogometom, stvarno nisam znao što bih sa sobom, rekao je Mijo

Gorana Jureneca (39) u novoj sezoni zabavnog showa 'Gospodin Savršeni' zamijenio je Mijo Matić (27) iz Siska koji je u samo nekoliko dana osvojio srca kandidatkinja, ali i brojnih gledateljica. Sad se bavi fitnessom i uspješan je trener. Čak je i pobijedio na državnom prvenstvu u bodybuildingu, a inače mu je zanimanje vatrogasac. 

- Volim trening, to je dio mene i mog života - priznaje Mijo koji u teretani trenira četiri do pet puta tjedno, a iznimke nema ni dok traje show 'Gospodin Savršeni'.

U srednjoj školi bavio se nogometom. Igrao je u mlađim kategorijama za Zagreb i Slaven Belupo te je trenirao dvaput dnevno. Naposljetku je morao odustati zbog ozljede kad mu je bilo 18. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

01:29

- Moj prvi san, moja prva želja bila je uspjeti u nogometu. Mislim, ja sam volio nogomet. Bila mi je ponuđena prilika da dođem u Zagreb. Kako sam prekinuo s nogometom, stvarno nisam znao što bih sa sobom, i u jednom trenutku je došao čovjek i pitao bi li htio raditi kao vatrogasac. Prihvatio sam. Ušao sam u to bez ikakvih premišljanja, i to mi se svidjelo. Htio sam se tu razviti, upisao sam i fakultet, ali sam odustao jer sam shvatio da mi se sviđa fitness više - priča Mijo, koji je cijeli život u sportu.

I njegov profil na Instagramu prepun je fotografija na kojima pokazuje svoje trbušne mišiće. Rijetko kad objavi fotografiju bez da ispod nje napiše opis kojeg smatra adekvatnim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

00:31

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak