Obavijesti

Show

Komentari 15

Gotičarka postala Instagram model, dečku umalo pozlilo

Gotičarka postala Instagram model, dečku umalo pozlilo
6

U komentarima na društvenim mrežama joj pišu kako je super što je vidjela da postoje i druge boje osim crne. Također, kritičari sugeriraju da što češće bude 'normalna', a gotičarima je drago što joj se to nije svidjelo

Gotičarka, koja je na Instagramu poznata kao vampryn_, pokazala je kako inače izgleda, što je šokiralo sve one koji je prate. Zapravo se zove Aryn, a tretman preobrazbe dobila je zahvaljujući web seriji 'Transformed'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Aryn se u toj epizodi potpuno transformirala; od frizure preko šminke do odjeće. Tako je dobila priliku vidjeti kako bi izgledala da je model na Instagramu.

Objasnila kako joj svako jutro treba dva, dva i pol sata da se sredi. Kad je stavila plavu periku i uredila se poput djevojaka na Instagramu, nije joj se svidjelo to što vidi pa se vratila starom izgledu.

Bakice influencerice: Zabavljaju se i pri tom jako dobro zarađuju
Bakice influencerice: Zabavljaju se i pri tom jako dobro zarađuju

Gotičari koji je prate su odahnuli, ali i njezin dečko. Poručio joj je da se što prije prevuče jer je nije mogao gledati. I sestra se šokirala. Mislila je da to nije ista osoba. 

- Izgledam kao odrasla žena, ne sviđa mi se. Uopće mi se ne sviđa - rekla je. Video je na YouTube-u objavljen prije dva dana, a pogledalo ga je gotovo milijun ljudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli vampryn (@vampryn_)