Obavijesti

Show

Komentari 111

Gotovina: 'Ne vodim računa o tome kako je prikazan moj lik'

Gotovina: 'Ne vodim računa o tome kako je prikazan moj lik'
10

Gotovina nam je rekao kako on nije osoba koja bi mogla komentirati seriju 'General' koja se vrti oko njegova života. Istaknuo je kako to baš i nije njegova stvar, a u ranijim intervjuima pohvalio je Vrdoljaka

VIDEO

Svakog ponedjeljka gledatelji željno iščekuju novu epizodu serije 'General'. Dosad ih je prikazano šest od osam, a serija redatelja Antuna Vrdoljaka (88) naišla je na brojne kritike i probleme.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:24

'General' s ocjenom 1,9 na internetskoj stranici IMDb trenutačno dijeli drugo mjesto na listi najgorih hrvatskih serija sa 'Nad lipom 35', a na prvom mjestu je hrvatska inačica popularnih 'Bračnih voda' (1,6). S obzirom na to da gledatelji u seriji stalno nalaze gafove, čim je izašla prva epizoda, nazvali smo generala Antu Gotovinu (64) da nam je prokomentira i kaže svoje viđenje stvari.

Knin: Završna svečanost 1. naraštaja polaznika Središta za razvoj vođa

- Tonči Vrdoljak je moj prijatelj. On ima svoj posao, umjetnik je, bavi se time. Ja nisam kritičar, a seriju nisam ni gledao - rekao nam je ekskluzivno Ante sredinom prosinca prošle godine.

Međutim, pogreške u seriji nastavile su se i u idućim epizodama pa je tako u ovotjednoj epizodi gledatelje privukao ruksak koji je nosila Nataša Janjić (38). Radi se o torbi kanadskog brenda Herschel koji je osnovan 2009., pa su se našalili da to znači da je putovala natrag kroz vrijeme 15-ak godina.

Upravo general Gotovina glavni je lik u seriji i gledatelji neprestano zamjeraju to kako ga Goran Višnjić (47) igra. Ističu krivi lokalni govor, krive naglaske te spore i suhoparne razgovore, kao i 'rupe' u razgovoru.

Stoga smo o svemu tome odlučili upitati upravo Gotovinu. Iako nije bio pričljiv, na naš upit je li gledao seriju, kratko je prokomentirao:

- Gledajte, kako je prikazan moj lik to nije moja stvar i ja o tome ne vodim računa. Zaista krivu osobu pitate - rekao nam je.

Vjerni obožavatelji tvrde kako je to trebala biti jedna od boljih serija zbog vrsnih hrvatskih glumaca koji su angažirani.

- Sigurno im je bilo lakše nego da su morali glumiti nekog koga uopće ne znaju, samo su se trebali malo bolje upoznati s materijom i naučiti ‘skidati’ govor osobe koje utjelovljuju - bio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Serija se bavi Gotovininim djetinjstvom kada je izgubio majku koja je žrtvovala svoj život za njega kako bi ga spasila od mine pa sve do oslobađajuće presude u Haagu 2012. godine.

Branitelji i Pume se bune: Zbog 'Generala' nismo mogli spavati
Branitelji i Pume se bune: Zbog 'Generala' nismo mogli spavati

U ostalim ulogama Stjepan Perić utjelovio je Marka Skeju, zapovjednika IX. bojne HOS-a, Tarik Filipović (47) Davora Domazeta Lošu, Mustafa Nadarević je Janko Bobetko, a Goran Navojec (49) Bruno Zorica Zulu...

Iduća dva ponedjeljka prikazat će se posljednje dvije epizode, a gledatelji se već nadaju da će se nasmijati novim gafovima i nelogičnim scenama, kojih u ovoj seriji, po njihovu skromnu mišljenju, ne manjka. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama