Obavijesti

Show

Komentari 50

Govorili su im da su debele i ružne, a one su osvojile svijet

Govorili su im da su debele i ružne, a one su osvojile svijet
1

Časopis People je glumicu Paltrow 2013. proglasio najljepšom ženom na svijetu, ali su joj filmski agenti samo godinu dana kasnije rekli kako ne može glumiti Audrey Hepburn jer nije dovoljno lijepa

VIDEO

Sarah Jessica Parker

The New York City Ballet

Američka glumica koja je utjelovila Carrie u američkoj seriji 'Seks i grad' često se borila s kritikama na račun svog izgleda. Iako nije 'klasična' ljepotica, uspjela je ostvariti zavidnu karijeru.

Časopis Maxim ju je 2007. proglasio 'Najseksi ženom na svijetu', a šale na račun 'konjske face' time su otišle u povijest.

Britney Spears

Nekadašnja pop princeza u svojem je životu i karijeri, kako tvrdi, doživjela dosta ekstrema. Ogroman uspjeh, živčani slom pa ponovno 'dizanje iz pepela' obilježili su njezin život.

Iako su je često kritizirali zbog sklonosti debljanju i ona se našla na listama najpoželjnijih žena te tako začepila usta 'dežurnim kritičarima'.

Danas, kažu mnogi, izgleda bolje no ikad, a tome je zasigurno zaslužan i njezin 13 godina mlađi dečko, maneken Sam Asghari.

Adele

59th Annual Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles

Modni dizajner Karl Lagerfeld joj je rekao u lice kako ima super glas, ali da je malo predebela. Britansku pjevačicu to nije pretjerano impresioniralo i zasmetalo.

Forbes

Nizala je hitove, punila dvorane i oduševljavala milijune obožavatelja diljem svijeta te se našla na drugom mjesto Forbesova popisa 100 najbolje plaćenih glazbenica na svjetskoj razini. Zaradila je oko 69 milijuna dolara.

Gwyneth Paltrow

Časopis People ju je 2013. proglasio najljepšom ženom na svijetu, ali su joj filmski agenti samo godinu dana kasnije rekli kako ne može glumiti Audrey Hepburn jer nije dovoljno lijepa.

Holivudska se glumica sada potpuno posvetila radu u svojoj tvrtki za poboljšanju životnog stila pa se za prvi broj magazina 'Goop', kojega će izdavati njezina firma, skinula u gaćice i pozirala. 

Za nekoliko tisuća kuna preko Goopa mogu se kupiti jaja od žada za koja glumica tvrdi da 'umetanjem u vaginu poboljšavaju seksualni život'.

Lady GaGa

Five Foot Two Premiere - Toronto International Film Festival 2017

Zbog njezine navodne debljine kritizirali su je ne samo mediji, već i fanovi. Ipak, ekscentrična glazbenica nije se dala smesti te je nizala uspjeh za uspjehom.

Inače, pjevačica je zbog bolova nedavno otkazala europsku turneju.

- Uvijek sam bila iskrena. Ne izigravam žrtvu jer sam borac i jedva čekam vratiti se na pozornicu - rekla je i otkrila da pati od fibromialgije, koja uzrokuje duboku mišićnu bol i iscrpljenost. 

Rebel Wilson

EE British Academy Film Awards - Arrivals

Zvijezdu 'Pitch Perfecta' možda nazivaju 'Debelom Amy' no ona je hejterima odgovorila kako ju ne zanima koliko je seksi, nego koliko je zabavna.

Filmaid Charity Ball 2016 in Hong Kong

Novozelandska glumica otkrila je da je na početku karijere čak i 'nabacila' kilograme za ulogu jer se profilirala kao 'smiješna debeljuca'. Rebel je rekla da joj dodatne kile ne smetaju te da se osjeća dobro, a želi poručiti mladim djevojkama da je najvažnije da su sretne i zdrave. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba