Show

Komentari 114

Grašo pjevao obožavateljima dva i pol sata, pa se vratio da im otpjeva još koji voljeni hit

Grašo pjevao obožavateljima dva i pol sata, pa se vratio da im otpjeva još koji voljeni hit

Petar Grašo napunio je zagrebačku Arenu nakon pet godina, publika ga oduševljeno dočekala gromoglasnim pljeskom. U isto vrijeme u HNK osvojio je Večernjakovu ružu a glazbenika godine

U prepunoj Areni Zagreb u 20:30 klinci na tribinama su zazivali najdražeg pjevača: 'Grašo! Grašo! A Graši ni traga ni glasa. Pjevač Petar Grašo (45) s početkom koncerta je kasnio sat vremena, a zasad ne znamo tko je 'krivac' za kašnjenje - organizatori koncerta ili pjevač. Dok su redari provjerili covid potvrde i publika uzela željeno piće, on je napokon stigao. Nakon prve pjesme 'Jel' Ti Reka Ko' Graši je sve bilo oprošteno, publika mu je gromoglasnim pljeskom pokazala svoje oduševljenje.

- Prošlo je pet godina, prve dvije su brzo proletjele, nismo imali prilike družiti se, biti slobodni. Hvala vam sto ste čekali pet godina - rekao je Grašo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedno je sigurno - kao i 2017. godine Grašo je napunio Arenu! Publika uz voljenog pjevača pjeva u sav glas, a njegove hitove znaju od riječi do riječi.

Grašina nova pjesma 'Jel' Ti Reka Ko' kojom je otvorio večerašnji koncert ima 2.1 milijun pregleda na YouTubeu, a osvojio je i Večernjakovu ružu za glazbenika godine.

- Petar je izuzetno sretan zbog ove nagrade, iako zbog koncerta nije mogao biti tu. Nije mogao dobiti bolji poklon za sutrašnji rođendan - rekla je na pozornici Grašina sestra Buga, koja je za brata ponosno preuzela ružu.

 

 

 

Najčitaniji članci