Show

Komentari 9

Grdi govorio Škori da se povuče: Kod nas su političari zvijezde, to je tragično, mora biti drukčije

Grdi govorio Škori da se povuče: Kod nas su političari zvijezde, to je tragično, mora biti drukčije

Na listi Hrvatske građanske stranke (HGS) Željka Keruma u 10. izbornoj jedinici Kerum je prvi na listi kao predsjednik stranke, drugi je Grdović, a treći je Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita

Zadarski pjevač Mladen Grdović (61) nalazi se na drugom mjestu u 10. izbornoj jedinici na listi kod Željka Keruma (59). Izgleda da je promijenio mišljenje o politici s obzirom na to da prije nekoliko godina nije baš lijepo govorio o onima koji su su odlučili baviti njome.  

POGLEDAJTE VIDEO: Slovenci obradili hit 'Dalmatinac sam'

- Pjevao sam prije četiri godine za političare, ali nikad više u životu ne bih. I ovog puta sam rekao da neću, jednostavno me politika ne zanima, samo mi je važno da našem narodu bude bolje. Imao sam dosta poziva i sve sam odbio, morao sam i zbog nastupa. Odbijao sam sve, znaju čak i moji prijatelji koji su u politici. Odbio sam jer sam apolitičan. Kod nas je došlo do toga da su političari zvijezde. Mislim da bi trebalo biti drugačije, to je tragično. Oni bi trebali biti u zatišju i voditi zemlju - rekao je Grdović 2011. godine za Index

Osim toga, prošle je godine komentirao i to što se njegov kolega, pjevač Miroslav Škoro (57) kandidirao za predsjednika Republike Hrvatske. Pojasnio je tada da on smatra da bi se Škoro trebao povući jer imamo odličnu predsjednicu, Kolindu Grabar-Kitarović (52), koja je svjetska zvijezda pa i predložio kolegi da na sve to zaboravi.

- Škoru volim kao pjevača, stari smo prijatelji i uvijek ćemo biti prijatelji, ali za predsjednika... Mogao sam ja biti, dobio bih odmah - ispričao je za RTL.

Na listi Hrvatske građanske stranke (HGS) Željka Keruma u 10. izbornoj jedinici Kerum je prvi na listi kao predsjednik stranke, drugi je Grdović, a na trećem mjestu je Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita.

Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U obje te jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije - rekao je Kerum za Slobodnu. Dodao je da će nakon pobjede u ove dvije jedinice zasukati rukave kako bi poboljšali živote svih stanovnika. 

Najčitaniji članci