Obavijesti

Show

Komentari 183

Grdović: Odlučio sam bevandi reći zbogom, dosta je smijanja

Grdović:  Odlučio sam bevandi reći zbogom, dosta je smijanja
4

Ja volim popiti kao i svi drugi ljudi, ali neće se više nitko na moj račun smijati. To moju Branku najviše boli, rekao je 'kralj bevande' u intervjuu za Internetska posla

VIDEO

Što se točno dogodilo 13. svibnja kad mu je policija pokucala na vrata i privela ga zbog nasilja u obitelji, Mladen Grdović (54) ispričao je u intervjuu za Internetska posla. Kaže da je razlog svemu bila njegova iscrpljenost nakon 50 dana u Australiji, što je njegova supruga Brankica (44) primijetila. 

- Moja Brankica zna kakav sam u društvu, i da sve častim. Bio sam pozvan u jedno veliko društvo. Ona nije htjela ići. Ja sam bio tvrdoglav i ona je rekla: 'Mladene, imaš aritmiju, moraš malo odmarati, radiš previše, bio si u Australiji'. Rekla mi je: 'Ja ću ti zvati policiju'. Ja sam se išao obući, policija je došla i to je cijela priča - rekao je pjevač. 

Grdović kaže da nije ni vikao ni razbijao po kući. Dodaje da je Brankica iz straha pozvala policiju i ovaj joj put daje za pravo, piše Dnevnik.hr.

- Ja volim popiti kao i svi drugi ljudi. Odlučio sam reći zbogom bevandi. Neće se više nitko na moj račun smijati. To Branku najviše boli - kaže Grdović. 

Ljudima koji su u sličnoj situaciji poput njega poručuje da se ne trebaju sramiti otići kod doktora ako im smeta alkohol. Podsjetimo, Mladen je rekao da su mu dijagnosticirali alergiju na bevandu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti