Show

Komentari 0

Grdovićev brat preminuo nakon 12 godina borbe s rakom, pjevač mu je zbog liječenja kupio i stan

Grdovićev brat preminuo nakon 12 godina borbe s rakom, pjevač mu je zbog liječenja kupio i stan

Paulo je dugo vodio bitku s karcinomom u kojoj mu je Mladen bio velika podrška, ali ju je izgubio. Pjevač je i 2017. ostao bez majke nakon čega je bio neutješan

Zadarskom grdelinu Mladenu Grdoviću (62) preminuo je brat Paulo. Tužna vijest odjeknula je zadarskim Arbanasima u nedjelju popodne.

- Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svitu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti ka i prije i zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo - napisao je Mladen na svom Facebook profilu. 

Tešku bitku s karcinomom pluća vodio je gotovo 12 godina, a najveća potpora su mu bili supruga Inga i brat Mladen.

Kako smo neslužbeno doznali, Grdovićevu bratu se stanje posljednjih mjesec dana drastično pogoršalo te je bio hospitaliziran u zadarskoj Općoj bolnici.

- Paulo je bio moj jedini brat, moja desna ruka, moje sve. Takvog brata na svitu nije bilo. Brinuo se o meni, o svemu. O mom životu, pjevanju. Više od deset godina je bolovao, dva puta je operiran. Bio je jedinstven slučaj u svijetu po tome koliko se dugo uspješno borio protiv takve teške bolesti. Čudo je on bio, čudo... Dugo se borio, no sinoć mu je naglo pozlilo. Nemojte me više ništa pitati, ne mogu govoriti - rekao je neutješni pjevač za Zadarski.hr.

Svih godina liječenja na njega je pazio brat Mladen. Nakon što je obolio od karcinoma pluća, bio je primoran često odlaziti u Zagreb na razne kontrole i terapije pa je tako velikodušni Mladen kupio stan u Zagrebu kako u vrijeme teških trenutaka obitelj barem ne bi trebala razmišljati gdje će spavati tijekom boravka u Zagrebu.

Pjevaču je i 2017. godine preminula majka Veronika u 86. godini u snu. Nakon njezine smrti, pjevač je bio neutješan.

Najčitaniji članci