Show

Komentari 78

Grubnić se pokriva dekom od vune i kašmira, košta 8000 kn

Grubnić se pokriva dekom od vune i kašmira, košta 8000 kn

Početkom veljače je u oglasima objavio kako prodaje svoj luksuzni stan s walk-in ormarom za 2,3 milijuna kuna. U uređenje novog prostora uložio je kupnjom deke marke Hermes

Modni stilist Marko Grubnić (38) poznat je po tome što voli skupe krpice koje često objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Tako je na svom Instagram profilu u ponedjeljak objavio da je za svoju novu kuću kupio Hermes deku čija se cijena kreće oko 8000 kuna. 

Radi se o Hermes Avalon deki čiji je sastav 85 posto vuna i 15 posto kašmir na kojoj je ugravirano prepoznatljivo slovo brenda 'H'. 

Mnogi američki celebrity dizajneri preporučuju postavljanje dekice u središnji dio za druženje, pa ne čudi da je Marko Grubnić svoj novi stan odlučio urediti baš njom. 

Podsjećamo, raskošni stan modnog stilista početkom veljače našao se u oglasima. Prodaje se za 309.000 eura (nešto više od 2,3 milijuna kuna). Stan je četverosoban, a zatvorena površina iznosi 89,65 četvornih metara. Ima i dvije natkrivene terase od 16,28 i 10,30 četvornih metara. 

Najčitaniji članci