Show

Komentari 202

Grubnić slavi rođendan, otkrio kako ga je Momčilo iznenadio

Grubnić slavi rođendan, otkrio kako ga je Momčilo iznenadio

Neka ti je najsretniji od najvećeg srca sa željom da ostaneš zdrav kakav i jesi, kreativan kao i uvijek, veseo i voljen. Trebalo bi mi sto tvojih rođendana da izredam naše lijepe slike, napisala je Maja Šuput

Marko Grubnić slavi 39. rođendan, a slavlje nije moglo proći bez torte i poklona. Modni stilist poznat je po tome da voli raditi zabave, a ove će godine zbog korone morati proslaviti s manje ljudi nego inače. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marko stilizira dame u showu 

- Na moj poseban dan, samo želim da da budem sretan. Moja rođendanska želja je da ozdravi svijet i da sva ova negativna energija nestane jako brzo i da nam se sloboda vrati. Tada ćemo moći ponovno živjeti živote najbolje, kao i dosad, jer ništa smo bez zdravlja i slobode. Sretan mi rođendan, poželite nam svima sreću - poručio je Marko. 

Pokazao je dio poklona koje je dobio u svom zagrebačkom stanu, a u prvom planu su bile knjige o modi, vrećica i veliki balon Mickey Mouse.

Zahvalio se prijatelju Momčilu i komentirao da je sve 'savršeno'. Dvojac je pozirao uz tortu i nazdravio. 

- Svakodnevno se uštipnem da budem siguran da ne sanjam. Tako sam zahvalan što te imam Momčilo i što mogu proslaviti svoj karantenski rođendan s tobom - napisao je Grubnić kraj objavljenih fotografija. 

Na društvenim mrežama uslijedila je hrpa čestitki i lijepih želja za slavljenika. Rođendana se, naravno, sjetila i Markova prijateljica Maja Šuput Tatarinov (41), koja je uz poduži opis, objavila i nekoliko fotografija s Markom. 

- Sretan rođendan jednom i jedinom Marku Grubniću. Neka ti je najsretniji od najvećeg srca sa željom da ostaneš zdrav kakav i jesi, kreativan kao i uvijek, veseo i voljen. Trebalo bi mi sto tvojih rođendana da izredam naše lijepe slike, koje su kao slikovnica našeg poslovnog i privatnog bogatstva. Volimo te i dolazimo na kolače nas troje sad - napisala je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MARKOM GRUBNIĆEM:

- Sretan ti rođendan, kralju. Obožavam tvoj rad i tebe kao čovjeka. Da nam je barem više takvih - pisali su pratitelji. 

 

Najčitaniji članci