Obavijesti

Show

Komentari 39

'Grupa Pussycat Dolls bila je samo paravan za prostituciju'

'Grupa Pussycat Dolls bila je samo paravan za prostituciju'
4

Bivša članica nekad mega popularne ženske grupe u kojoj se proslavila Nicole Scherzinger, Kaya Jones, rekla je da nikada nije bila 'u glazbenoj grupi, nego u lancu prostituciju'

VIDEO

Kaya Jones (33) je na društvenoj mreži iznijela šokantne tvrdnje o grupi Pussycat Dolls, čiji je bila član od 2003. do 2005. godine. Plesačica i pjevačica bila je nagnana da iznese 'svoju istinu' nakon što su mnoge zvijezde istupile u javnost i progovorile o zlostavljanju kojeg su trpjele od producenata, redatelja i ostalih moćnih muškaraca u Hollywoodu. 

- Bile smo prostitutke koje su moćnici međusobno slali jedni drugima. A i pjevale smo i plesale i postale smo poznate. Svi koji su nas posjedovali, donosili su nam plaće - napisala je Jones, koja je bila tinejdžerica kada se pridružila grupi. 

Kaya Jones Hosts Album Release Party at The Bank Inside Bellagio - Las Vegas

Osnivačica grupe Robin Antin žestoko se obrušio na Kayu, kazavši da je sve izmislila. 

- To su odvratne i smiješne laži. Očito je da traži svojih 15 minuta slave - kazala je Antin, a Jones joj je brzo odgovorila da je najbolje da kao krivac ne napada žrtvu jer će svi uskoro saznati istinu. 

Jones je odlučila progovoriti jer, kaže, ne može živjeti više u laži nakon što je umalo izgubila život na festivalu country glazbe u Las Vegasu, na kojem je Stephen Paddock. pucao po gomili i usmrtio 58 ljudi. 

- Koliko mi je bilo grozno? Toliko da sam odustala od svog sna, prijateljstava s kolegicama i ugovora vrijednog 13 milijuna dolara - dodala je Kaya te je upozorila da će uskoro 'kula od karata srušiti, jer će svi saznati istinu'. 

- Kada si dio tima, onda moraš biti timski igrač, a to znači da moraš spavati s kim god te oni namjeste. Ako to ne učiniš, onda neće imati ništa s čime će te ucjenjivati - napisala je bivša članica Pussycat Dolls. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...