Obavijesti

Show

Komentari 1

Grupa Viva i Doris Dragović udružili snage u novom singlu

Grupa Viva i Doris Dragović udružili snage u novom singlu
4

- Kako ću pjevat o ljubavi sa Tonijem kad mu mater mogu bit - rekla je Doris i tako je nastala iskrena pjesma, a Doris ju može iznijeti jer je sinonim prave dalmatinske matere

VIDEO

Glazbena grupa Viva udružila je snage s jednom od najistaknutijih pjevačica ovih prostora, Doris Dragović (60), u novom singlu 'Dva smo života'. Emotivnu pjesmu koja slavi neraskidivu ljubav majke i sina napisao je Nenad Ninčević, a za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Mario Salvador i Toni Rajnović, dok je sve to upakirao u aranžman iskusni Leo Škaro.

- Ideja suradnje nastala je kao nastavak priče prvog diskografskog izdanja na kojem je grupa Viva imala duet sa Giulianom 'Šteta duše, šteta tila', izuzetnu uspješnicu. U nadi da ponovimo i napravimo možda novu zanimljivu i kvalitetnu suradnju, kontaktirali smo predivnu Doris Dragović, s kojom smo višestruko povezani kroz razne okolnosti, u dobru i u zlu tako reći - ispričala je ekipa grupe Viva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

'Dva smo života' nastala je u neobičnom trenutku, gotovo iz jednog komentara same Doris Dragović na ljubavnu pjesmu, kako kaže Viva, za koju su joj predložili suradnju.

- Zanimljiva je priča da je Doris odbila pjevati ljubavnu pjesmu koju smo joj donijeli jer je tematika bila opisana tekstom na način da je ona uz smijeh rekla 'kako ću pjevat o ljubavi sa Tonijem kad mu mater mogu bit' i upravo iz toga je nastala 'Dva smo života' koju jedino ona, iskreno iz duše, može iznijeti jer je Doris sinonim prave dalmatinske matere. Gotovo svaka mater kojoj smo pustili pjesmu pustila je suzu, što je bio jasan i snažan znak da imamo predivnu pjesmu u rukama i to sa jednim od rijetkih slavuja ovih prostora, Doris Dragović - zaključili su iz Vive.

Svoje glazbeno iskustvo grupa Viva marljivo i strpljivo gradi već dvadeset godina, a čine je Toni Rajnović, Mario Salvador, Stipe Jurišić, Marko Bilan i Kristina Boban. Iza sebe imaju studijski album pod nazivom 'Šteta duše, šteta tila', kao i mnogobrojne festivale, a 2009. osvojili su visoko treće mjesto na Splitskom festivalu s pjesmom 'Volin sve bilo' koja se također nalazi na njihovom studijskom albumu.

Doris Dragović objavila fotku sa suprugom Marijem Budimirom: 'Čovjek za mene, moja pjesma'
Doris Dragović objavila fotku sa suprugom Marijem Budimirom: 'Čovjek za mene, moja pjesma'

Kadrovi za video spot 'Dva smo života' snimljeni su na otoku Pelješcu i u splitskoj Areni, koju je omogućio Renco Posinković, a da bi cijela glazbena priča u konačnici zaživjela i vizualno, pobrinuo se Vojan Koceić, prijatelj i dugogodišnji suradnik grupe Viva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...