Obavijesti

Show

Komentari 13

Gwyneth i Chris svoj raskid su obilježili obiteljskim odmorom

Gwyneth i Chris svoj raskid su obilježili obiteljskim odmorom
5

Pjevač i glumica odlučili su svojoj djeci dokazati da će ostati u dobrim odnosima i da će zauvijek biti obitelj. Jučer su objavili da se razilaze, a zajedno su na odmoru

VIDEO

Gwyneth Paltrow (41) i Chris Martin (37), frontman benda Coldplay, jučer su objavili priopćenje kako se nakon jedanaest godina braka sporazumno rastaju. 

I dok je vijest o njihovom raskidu šokirala mnoge, Gywneth i Chris uživaju u obiteljskom odmoru na Bahamima. 

Pjevač je glumici navodno poklonio i poseban dar kako bi obilježili novi period u svom životu. Radi se o slici umjetnice Mile Furstove, na kojoj se nalazi ptica u letu. 

Pomalo neobičan način da se obilježi rastava, ali prema izvoru bliskom paru, za njih je to tipično. Paru je najvažnije da njihova djeca Apple (9) i Moses (7) znaju kako će uvijek ostati obitelj. 

Gwenyth i Chris, kaže izvor, sada su sretniji jer napokon su se riješili pritiska koji su osjećali. Sada ponovo mogu biti prijatelji.

Mogući razlozi prekida

Časopis Vanity Fair spremao se objaviti veliki članak koji bi 'uništio' glumicu, ali ga je na kraju zaustavio urednik Graydon Carter (64). 

Gwenyth je navodno svim prijateljima s holivudske A-liste poslala mail u kojemu ih moli da više nikada ne razgovaraju s novinarima tog časopisa, ni o njoj, ni o bilo čemu drugom. 

Gwyneth je u listopadu prošle godine porekla 'romantičnu vezu' s milijarderom Jeffom Sofferom, mužem supermodela Elle Macpherson (49).

Povezivalo je se i sa odvjetnikom Kevinom Yornom (49), što je njen predstavnik opovrgnuo u veljači. Glumica je prije izrazila svoje liberalne stavove o bračnoj vjernosti.  

- Velika sam romantičarka - ali mislim da možeš biti romantičan i realističan. Život je kompliciran i dug i znam ljude koje poštujem i kojima se divim, a imaju vanbračne afere - rekla je.

Paltrow je priznala da je imala spontani pobačaj kada su pokušali dobiti i treće dijete.

- I danas osjećam kao da mi to dijete nedostaje. Ali nije bilo suđeno i moraš vjerovati svemiru - rekla je glumica u travnju prošle godine u intervjuu za časopis People. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili
Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'
JOŠKO VOLI RADITI

Evo koliko je lani zaradio Jole na feštama: 'Zadovoljan sam, imam kolektiv od osam ljudi'

Kao i kod većine domaćih izvođača, puno je tu nastupa, fešti i svadbi, što je vidljivo prema njegovu financijskom izvješću