Obavijesti

Show

Komentari 2

Hadid na reviji bez grudnjaka, Irina Shayk ponovno zasjala...

Hadid na reviji bez grudnjaka, Irina Shayk ponovno zasjala...

Neka od najvećih imena mode i zabave udružila su se u prošlu srijedu u zaista vizionarsku dizajnersku marku - Mugler. Neke od najpoznatijih manekenki su se predstavile u potpuno novom svjetlu

VIDEO

Mugler je predstavio drugi dio kratkog filma za sezone proljeće / ljeta 2021., koji uključuje nevjerojatne nastupe supermodela Belle Hadid i Irine Shayk, zajedno sa zvijezdom Euphorije Hunter Schafer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bella (24) je oduševila u raznim lookovima koje nosi u ovom revolucionarnom modnom videu.

Ljepotica rođena u Washingtonu u jednom je trenutku odjenula nevjerojatno seksi i potpuno prozirni svjetlucavi top bez rukava, koji je uspješno sakrio strateška mjesta u zaštitnom znaku Muglera.

U videu je pokazala i svoju nevjerojatnu figuru odjenuvši prozirni korzet od tila s crnim trakama oko vrata i preko prsa. 

Irina (35) je pokazala tri različite odjevne kombinacije, uključujući i crno-bijelo odijelo.

Drugi odvažni izgled je žensko odijelo nadahnuto donjim rubljem koje se sastojalo od prozirnih hlača s crnim crtama i trakama oko bedra i gornji dio koji na kojem je til prekrio grudi i dio trbuha.

Hunter (22) je pokazala da se snalazi u novoj modi obukavši više različitih kombinacija od kreativne direktorice Muglera Casey Cadwallader.

Imala je nekoliko različitih crnih izgleda, a zatim je u jednom posebno hipnotičkom dijelu videa u prozirnoj ružičastoj haljini. Ova nevjerojatna kolekcija obuhvatila je čitav spektar odjevnih komada, od muške odjeće do svečanih haljina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu