Obavijesti

Show

Komentari 19

Halid Bešlić: Ponosan sam djed, unuci su od sada moj prioritet

Halid Bešlić: Ponosan sam djed, unuci su od sada moj prioritet
3

DVOSTRUKO SLAVLJE 
Halidov sin Dino i njegova supruga Mahira postali su roditelji blizanaca. Djevojčica i dječak rođeni su carskim rezom u sarajevskoj klinici

VIDEO

Sve je prošlo u najboljem redu. Supruga je još na odjelu intenzivne njege, a bebe su preslatke, rekao je ponosni tata Dino Bešlić (35).

Sin legendarnog pjevača Halida Bešlića (60) i magistrica kemije Mahira (30) djevojčici su dali ime Lamija, a o dječakovu imenu se još nisu dogovorili. Blizanci su se rodili carskim rezom u klinici u Sarajevu, a porođaj je, kažu liječnici, protekao bez komplikacija. Djevojčica je rođena prva i na porođaju je bila teška 2,7 kilograma, a dječak je imao 2,5.


- Samo neka su oboje živi i zdravi, to je jedino što želim. Bake i djedovi postoje da razmaze djecu, a djevojčice su uvijek nježnije. Uvuku se pod kožu. Dino će mi morati dati da ih razmazim - rekao je pjevač, koji je s obitelji proslavio rođenje prvih unuka. Dodao je kako će slavlje vjerojatno potrajati nekoliko dana jer ima puno prijatelja koji mu dolaze čestitati. Rođenje unuka i unučice nazvao je najsretnijim trenutkom u svom životu. Halid kaže da će prorijediti nastupe zato što želi što više vremena provesti s obitelji. 


- Moj prioritet sad su unučići, a ne glazba i ugostiteljstvo - kaže Halid. U braku je više od 30 godina i danas žali što sa suprugom Sejdom nije imao više djece. Zato su svu ljubav i pažnju usmjerili prema sina Dinu, a snahu Mahiru vole kao da je njihova vlastita. 
Obitelj Bešlić posjetila je Mahiru u bolnici, a ponosni djed snahi je donio veliki buket crvenih ruža te dvije torte kojima su počastili osoblje bolnice. 
Dino i Mahira u braku su četiri godine, a Halid im je kao svadbeni dar velikodušno prepustio svoj trosobni stan u centru Sarajeva. Ondje će za nekoliko dana doći i prinove. Sebi i supruzi kupio je manji nedaleko od njihova jer mu je važno da obitelj može viđati svaki dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...