Show

Komentari 5

Halid se oprostio od najboljeg prijatelja: 'On je bio moj brat. Zajedno smo započeli karijeru'

Halid se oprostio od najboljeg prijatelja: 'On je bio moj brat. Zajedno smo započeli karijeru'

Čim su čuli tužnu vijest, od njega su se na društvenim mrežama oprostili prijatelji pa tako i jedan od njegovih najbližih. Ostati će zapamćen zbog brojnih hitova poput 'Ovo je moja kuća'

Pjevač Marinko Rokvić (68) dugo se borio s bakterijom koja mu je napala organizam. Bio je hospitaliziran u teškom stanju i danas je preminuo u Beogradu, a od njega se oprostio i najbliži prijatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Halid Bešlić (67), jedan od Marinkovih najbližih prijatelja. Još za vrijeme pjevačevog boravka u bolnici, Bešlić se jako brinuo.

- Već danima mi se ne javlja na telefon, nije mi ni na poruku odgovorio. Zvao sam i njegovog sina Nikolu, ni on se ne javlja. Zabrinut sam, ne znam što se događa - rekao je tada zabrinuti Halid.

Vijest o smrti njegovog najboljeg prijatelja, brzo je došla do Bešlića, a on se od njega pozdravio i emotivnom porukom na svojim društvenim mrežama.

- Danas nas je napustio veliki čovjek, veliki pjevač, moj brat i drug - napisao je pjevač u opisu Rokvićeve fotografije.

Ubrzo su se od pjevača krenuli opraštati i drugi obožavatelji u komentarima.

Vijest o smrti zatekla ga je, a kaže kako su njih dvojica bili kolege, ali i jako dobri prijatelji.

- Žao mi ga je. Bili smo dobri prijatelji i kolege. Malo je tko kao on znao sevdalinku zapjevati. Zajedno smo počeli, družili smo se, volio sam njegove pjesme. Znam i kad se ženio, i kad je djecu dobio. Veliki gubitak - rekao je nakon tužne vijesti pjevač za Avaz.

Marinko Rokvić bio je i prijatelj Ćire Blaževića (86), a njihovim se druženjem jednom prilikom pohvalio i na Instagramu.

- Legendarni trener, mister bijeli šal, Ćiro Blažević i u osamdesetim godinama je u dobroj formi. Ova fotografija nastala je na proslavi kod našeg zajedničkog prijatelja kao uspomena na jedno lijepo druženje - napisao je tada uz fotografiju.

Najčitaniji članci