Show

Komentari 121

U Beogradu preminuo Marinko Rokvić, pjevač poznatog hita 'Ovo je moja kuća, živio sam tu'

U Beogradu preminuo Marinko Rokvić, pjevač poznatog hita 'Ovo je moja kuća, živio sam tu'

Nakon dužeg vremena u bolnici preminuo je poznati pjevač narodne glazbe. U pjevačkoj karijeri snimio je dvadeset albuma, a njegov sin Nikola također je turbo folk pjevač

Pjevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini. Njegov najveći hit zasigurno će uvijek ostati pjesma 'Ovo je moja kuća'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno su srpski mediji pisali o tome da je Roković hospitaliziran i da mu je zdravstveno stanje kritično, piše Kurir.

Tu je informaciju tada potvrdio i njegov sin Nikola Rokvić (36) kada je za medije rekao da se nada da će njegov otac biti dobro.

- Ne znam što bih vam rekao, iskreno. Čuli ste se s njim, čovjeku nije dobro, neugodno mi je. Nije korona sada u pitanju, on je to preležao. Biti će on dobro – rekao je tada ukratko Nikola koji o očevom stanju, koje je tada još bilo neizvjesno, nije htio pričati.

Nikola često na svojim društvenim mrežama dijeli obiteljske fotografije pa je tako i nedavno podijelio jednu uz oca i emotivnu poruku.

- Moj 'Junak od Rokvića plemenitih'. Tako mi stoji upisan u telefonu! Puno sam nečijih junaka imao u životu: Superman, Batman, Nindža kornjače... Za mene samo jedan pravi, moj otac. Junak koji mi je sve pokazao i puno me naučio - napisao je u opisu.

Marinko Rokvić poznat je po mnogim estradnim hitovima poput pjesama 'Tri u jednoj' iz 2008. godine i 'Ti za ljubav nisi rođena' iz 2001. godine.

Najčitaniji članci