Obavijesti

Show

Komentari 1

Halsey mora ispuniti uvjet svog izdavača: 'Pjesmu ćemo objaviti kada postane hit na TikToku'

Halsey mora ispuniti uvjet svog izdavača: 'Pjesmu ćemo objaviti kada postane hit na TikToku'
3

S neobjavljenom pjesmom koja vjerojatno svira u pozadini i namrštenim licem, pjevačica je rekla: 'U ovoj sam industriji osam godina i prodala sam preko 165 milijuna albuma. I sada tvrtka kaže da ne mogu objaviti pjesmu'

Pjevačica Halsey (27) požalila se kako joj izdavačka kuća ne da da objavi novu pjesmu osim ako ne postane viralna na TikToku. Tvrdi da je sve marketing i da istu stvar rade svakom glazbeniku ovih dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Trump i TikTok 01:22

- Uglavnom, imam pjesmu koju volim i koju želim objaviti što je prije moguće, ali moja izdavačka kuća mi to ne dopušta - stoji na početku TikTok isječka od 29 sekundi.

S neobjavljenom pjesmom koja očito svira u pozadini i namrštenim licem, nastavila je: 'U ovoj sam industriji osam godina i prodala sam preko 165 milijuna albuma. I sada tvrtka kaže da ne mogu objaviti pjesmu ako ne postane viralna na TikToku.

- Sve je marketing i oni to rade svakom glazbeniku ovih dana. Samo želim izdavati glazbu, čovječe, i ja zaslužujem bolje. Umorna sam - dodala je pjevačica koja je još 2014. godine potpisala ugovor s izdavačkom kućom Astralwerksom.

Pjevačica Halsey snimila spot potpuno gola: Posveta bivšem
Pjevačica Halsey snimila spot potpuno gola: Posveta bivšem

Halsey se prošlog kolovoza osvrnula na izdavačke kuće koje su je 'osuđivale' zbog trudnoće.

- Morate nazvati izvršnog direktora X, Y, Z i reći: 'Hej, bok. Zovem samo da ti javim da sam trudna. Nisam željela da saznaš na Instagramu. Željela sam ti osobno reći. Ipak, ovdje je i dalje uobičajeno, ne brinite' -  rekla je Halsey Zaneu Loweu iz Apple Musica.