Show

Komentari 40

Hana Hadžiavdagić se cijepila, a još lani je širila teorije zavjere i tvrdila da korona ne postoji

Hana Hadžiavdagić se cijepila, a još lani je širila teorije zavjere i tvrdila da korona ne postoji

'Ipak mislim da nas ima više normalnih i da ćemo uspjeti zajedničkim snagama zaustaviti ovo ludilo', napisala je Hana obožavateljici, zaboravljajući da je ona jednom bila na strani 'nenormalnih'

Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) jučer se nakon cijepljena sukobila s antivakserima na Instagram profilu poručivši im kako joj je važno samo mišljenje struke, a donedavno je bila jedna od njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - A što ako 'odjednom' smisle cjepivo pa po zakonu uvedu masovno cijepljenje pa nas obilježe ili tempiraju na određen broj godina života...Smanjenje populacije koja ne pridonosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa... Koliko je umrlo u Italiji penzionera, do sada je 82 milijuna eura godišnje uštedjela država... da dalje na nabrajam - napisala je Hana 2020. na Facebooku.

Blogerica je potom istaknula kako smatra da je koronavirus 'umjetan da umjetniji ne može biti'.

Izgleda da je mišljenje promijenila jer na Instagram Storyju ne prestaje objavljivati fotografije s porukama o 'proljepšanosti' koju je dobila nakon cijepljena.

Podsjećamo, blogerica se jučer na Instagramu obrušila na antivaksere te ih zamolila da ju poštede svojih komentara.

- Molim antivaksere da svoje stavove zadrže za sebe jer me mišljenja rekla-kazala ne zanimaju. Zanima me samo ono što kaže struka -  napisala je Hana.

Ipak, bilo je i onih koje je potaknula na cijepljenje.

- Ipak mislim da nas ima više normalnih i da ćemo uspjeti zajedničkim snagama zaustaviti ovo ludilo', napisala je Hana obožavateljici, zaboravljajući da je ona jednom bila na strani 'nenormalnih'.

- Samo da javim i da sam 36 sati nakon cjepiva i dalje #OpetNajljepša - poručila je Hana antivakserima.

 

 

Najčitaniji članci