Show

Komentari 62

Hana Hadžiavdagić: Tarik me zaprosio briljantnim prstenom

Novinarka i voditeljica otkrila je da je dobila briljantni prsten od zaručnika Tarika Tabakovića. Ne zna koliko ga je platio, ali kaže da će ga nositi cijeli život...

- Ljudi svašta misle o meni i vjerujem da ih je iznenadilo da se želim skrasiti s Tarikom Tabakovićem (27) - kazala je voditeljica Hana Hadžiavdagić (25) koju je dečko u studenom zaprosio putem Facebooka nakon četiri mjeseca veze.

Voditeljica je otkrila da ju je Tarik iznenadio s briljantnim zaručničkim prstenom dan prije Nove godine. Dodaje kako ne zna koliko ga je platio, ali kaže da će ga nositi cijeli život, kazala je Hana koja je na izložbi Mare Bratoš radila kao novinarka. Usprkos tome što je bije glas starlete, ona je diplomirana novinarka.

- Teže je novinarima nego starletama. Iako u ovo vrijeme recesije teže naći sponzore ja svaki dan moram pronaći neku novu priču - kazala je Hana.

Dodaje kako suosjeća s tim djevojkama jer nije lako  za svaki event pronaći novu haljinu u kojoj će zabljesnuti. Voditeljica planira proslaviti zaruke 15. siječnja u klubu Zero.

Izložbu su posjetili i hrvatski predsjednik Ivo Josipović, Joško Lokas, Helena Minić, Amar Bukvić, Jelena Perčin u društvu Perice Martinović, Marija Borić s voditlejicom Amelom Čilić, Mila Elegović, Tatjana Jurić i brojni drugi.

Najčitaniji članci