Show

Komentari 29

Hana i Goran golišavi pozirali na Tajlandu: 'Savršeni' pokazao mišiće, a ona guzu u tangicama

Hana i Goran golišavi pozirali na Tajlandu: 'Savršeni' pokazao mišiće, a ona guzu u tangicama

Bivši 'Gospodin Savršeni' i influencerica fotografirali su se u provokativnim pozama u bazenu. Hana je istaknula pozadinu u kupaćem kostimu s tangicama, a Goran je na sebi imao samo traperice

Čini se kako Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (40) nakon pomirenja samo nižu nove romantične trenutke. Uredili su zajednički stan u Berlinu, skupa dočekali Novu godinu u Bangkoku, a sada su na Instagramu podijelili nekoliko 'vrućih fotki' sa otoka Phuketa na Tajlandu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivši 'Gospodin Savršeni' i influencerica fotografirali su se u provokativnim pozama u bazenu. Hana je istaknula pozadinu u kupaćem kostimu s tangicama, a Goran je na sebi imao samo traperice.

- Ti i ja - napisao je Jurenec u opisu objave, te dodao emotikone srca i vatrice. Na fotkama je skupio više od pet tisuća lajkova, a u komentarima su se oglasili oduševljeni pratitelji.

'Divan par', 'Top' i 'Predivni ste', pisali su im. Ipak, bilo je i onih koje fotografija nije toliko oduševila.

- Divni ste, ali definitivno Goranu bolje stoji tamna kosa nego ovakva - zaključila je pratiteljica. Naime, Jurenec se nedavno odlučio za drastičnu promjenu imidža, te je izblajhao svoju kosu.

- Ovo je moj novi dečko - ponosno je tada napisala Hana na društvenim mrežama, a s nekoliko fotki iz radnog procesa pohvalio se i Goran.

Najčitaniji članci