Obavijesti

Show

Komentari 181

Hana: 'Internet je influencerima donio lifestyle koji ti, moždanim vijugama, nisi mogao priuštiti'

Hana: 'Internet je influencerima donio lifestyle koji ti, moždanim vijugama, nisi mogao priuštiti'
7

Ono što neki svjetski influenceri (da nas domaće ne hvalim) zarade potpisom samo jednog ugovora, ti nećeš za života, napisala je među ostalim na društvenoj mreži

VIDEO

Kada je influencerica Doris Stanković (20) objavila kako je od jednog porečkog restorana tražila besplatnu večeru u zamjenu za reklamu, a oni su je odbili, vjerojatno nije ni slutila da će se taj događaj pretvoriti u sagu o kojoj danima bruji cijela Hrvatska.

Njezina se snimka brzo proširila internetom, a na nju su reagirali mnogi - od redatelja Dalibora Matanića (45), lovca Deana Kotige (32), novinarke Maje Sever (49), sve do Mostovog saborskog zastupnika Marina Miletića (33) i chefa Mate Jankovića (42).

Najoštriji je bio redatelj Matanić, koji je, među ostalim, poručio influencerima: 'U ime naše djece koju pokušavamo naučiti etici i radu obećavam vam da ćete izgubiti klijente neradnička bagro'.

Sada je reagirala i bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) koja je 'oplela' po Mataniću.

- Jedino što mogu zaključiti iz statusa nekih persona je da zapravo je*eno zavide pojedinim influencerima na njihovom načinu života. Znam, i ti bi junače ali te vrijeme pregazilo pa sada zavidiš internetu koji im je donio lifestyle koji ti od vlastitih moždanih vijuga, kojima se toliko hvališ, nikada nisi sebi mogao priuštiti. Domet natprosječnog IQ-a svodi se na pisanje statusa po društvenim mrežama o influencerima... Idem ih sada što više poniziti pa da u moru ovih koji su Facebook ratnici budem faca. Druže, i ja sam grijala klupe političkih nauka pa već godinama ne radim u struci (novinarskoj) jer mi se upravo to influencanje koje toliko blatiš deset puta više isplati. Zamisli!!! Ono što neki svjetski influenceri (da nas domaće ne hvalim) zarade potpisom samo jednog ugovora, ti nećeš za života - započela je objavu.

Matanić: Brišite odmah svoje bijedne profile; Mate Janković: Svatko može pljuvati i kritizirati
Matanić: Brišite odmah svoje bijedne profile; Mate Janković: Svatko može pljuvati i kritizirati

Zatim je napisala kako nitko tko zaradi ozbiljne novce na pošten način nije glup ni površan.

- A vi upravo tako influencere doživljavate. Nikome se ništa ne događa slučajno nego je u sve to uložen rad, trud i malo sreće. Nije sve u novcima! Ok nije, ali ti čine život ljepšim i lagodnijim. Sorry Šeldon, ali tako je kako je i to je jedina istina. Do jutra se možemo raspravljati o pravim vrijednostima bla bla bla, ali fakti su fakti. Današnji medij je online, današnja mladost je online, život nam je online... Na kraju krajeva onda su svi svjetski giganti glupani jer plaćaju promocije influencerima! - poručila je.

- P.S. Na mom Instagramu 'koji ne pratite' u highlight-sima pod imenom DUŠEBRIŽNICI su video zapisi gdje je sve malo bolje objašnjeno za vas NATPROSJEČNO inteligentne - zaključila je Hana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...