Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

Hana najavila rat: 'Ovo će me samo ojačati. Grizem do kraja'

Nadam se da ima grijanje s obzirom na to da sam bolesna - rekla je Hana koja nije bila oduševljena Janinom odlukom. Danijela i Josip smješteni su u dnevni boravak, što im nije teško palo

Foto: Instagram
61 komentara

Par koji je najviše 'podigao prašine' u novom reality showu 'Superpar' su definitivno Hana Rodić (21) i Goran Jurenec (39), a jedan par već im se i zamjerio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: rtl

Nakon prvog zadatka, koji nije uspješno prošao za Gorana i Hanu, došlo je vrijeme za biranje mjesta za spavanje. S obzirom na to da su Jana i Miro pobijedili u prvom zadatku imali su pravo odlučiti tko će gdje spavati, a sebi su bez razmišljanja odabrali najljepšu sobu. I nakon što se šest parova smjestilo u svoj kutak, dva para su ostala bez sobe.

Foto: Privatni album/Instagram

Jana je odlučila da u kamp-kućicu idu Hana i Goran.

- Nadam se da ima grijanje s obzirom na to da sam bolesna - rekla je Hana koja nije bila oduševljena Janinom odlukom. Danijela i Josip smješteni su u dnevni boravak, što im nije teško palo.

Foto: Instagram

Kada su Goran i Hana ušli u kamp-kućicu, ona je rekla kako će je ovo samo ojačati te najavila kako od sada grize do kraja. 

VODITELJ SHOWA Bešlagić o Superparu: 'Parovi su se znali žestoko posvađati'

Podsjetimo, Zagrepčanka i njezin odabranik zajedno su pola godine, a upoznali su se tijekom showa 'Gospodin Savršeni'. Hana Gorana opisuje kao strastvenog, brižnog, temperamentnog i karizmatičnog partnera, a on nju kao zabavnu osobu, inteligentnu, ambicioznu i direktnu. 

Foto: Instagram

Hanin je najdraži hobi šminkanje dok se bivši košarkaš potpuno posvetio svom fitness projektu. Za vezu kažu da su najvažniji komunikacija, razumijevanje i iskrenost, a nadaju se da će se u showu još bolje upoznati i povezati te steći nova iskustva. 

Foto: Instagram

- Inače, Goran i Hana su u vezi na daljinu jer je on zbog poslovnih obveza u Njemačkoj. Upoznali su se u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni' kada je pobijedila Zagrepčanka Iva Runjanin (29), ali su shvatili da nisu jedno za drugo. Potom je Goran pripao Hani i dosad su govorili da su u sretnoj vezi bez svađanja. 

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Naši partneri pišu
Message