Show

Komentari 150

Hana odgovorila gledateljima zašto je bila natečena: 'Otišla sam na filere i napravila sve...'

Hana odgovorila gledateljima zašto je bila natečena: 'Otišla sam na filere i napravila sve...'

Kako kaže, show je sniman davno, a tek emitiran u četvrtak navečer. Dan prije snimanja Hana je imala zakazane estetske tretmane, a profesionalka kakva je, htjela se pojaviti na setu

Ekipa, da raščistimo što se dogodilo s mojim izgledom u showu..., započela je Hana Rodić (23), neslužbena pobjednica prve sezone showa 'Gospodin Savršeni' i influencerica, objavu vezanu za njezin izgled tijekom nedavnog gostovanja u showu.

Hana je stigla u show pružiti kandidatkinjama podršku i dati im korisne savjete za osvajanje srca 'Savršenog', međutim, gledatelje je iznenadio izgled njenog lica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže, show je sniman davno, a tek emitiran u četvrtak navečer. Dan prije snimanja Hana je imala zakazane estetske tretmane, a profesionalka kakva je, htjela se pojaviti na setu.

- Otišla sam na filere i napravila sve što se napraviti dalo, a dan nakon su me zvali na snimanje - kaže Hana, pa nastavlja:

- Umjesto da sam ostala odmarat doma, tako 'natečena' dok sve ne sjedne na svoje mjesto...otišla sam na snimanje kao profi.

Super bi bilo da su je pozvali na snimanje idući dan jer onda bi svi mogli vidjeti kako se izgleda dva dana nakon estetskih tretmana.

- Zato sam par dana kasnije izgledala kao prava Bombshell - dala je svima do znanja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJE 'TARIK I BUKI':