Show

Komentari 76

Hana: Pretjerala sam s filerima u usnama, pa sam ih izvadila...

Hana: Pretjerala sam s filerima u usnama, pa sam ih izvadila...

'Ako niste primijetili nemam više ekstenzije na trepavicama, skratila sam nokte, izvadila sam hijaluronske filere, ne idem više u solarij... i ošišala sam se jučer', istaknula je Hana Rodić svoje nove promjene

Reality zvijezda i pobjednica prve sezone showa 'Gospodin savršeni' Hana Rodić (22) prvi put se pred malim ekranima pojavila kao zanosna crnka. Danas se može pohvaliti sasvim drugačijim izgledom. Postepeno je posvijetlila kosu iz crne u plavu, uvećala je grudi i usne, a napravila je i čak četiri tetovaže

Između ostalog, Gospodin 'Savršeni' Goran Jurenec (39) pomogao je kako da uz tjelovježbu i pravilnu prehranu smršavi čak deset kilograma. S obzirom na to da prima brojne upite o njezinoj promjeni izgleda, Hana je sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži omogućila da joj postave pitanja koja ih zanimaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna pratiteljica pitala ju je želi li postati model, a Hana je otkrila kako radi na tome. 

- Ako niste primijetili nemam više ekstenzije na trepavicama, skratila sam nokte, izvadila sam hijaluronske filere, ne idem više u solarij... i ošišala sam se jučer - istaknula je nove promjene. Svojom izjavom intrigirala je obožavateljicu zašto je izvadila filere iz usana.

- Prirodno imam pune usne i malo sam pretjerala s filerima prije pola godine - shvatila je influencerica koja se za filere odlučila jer joj je, kako je rekla, jedna usnica bila malo veća, pa je išla na popravak. 

Reality zvijezda otvoreno je priznala kako je za veće grudi potegnula čak do Turske. Danas je ponosna vlasnica četvorke i sretna je jer se može pohvaliti bujnim grudima. 

- Napravila sam onakve grudi kakve sam oduvijek željela i smatram da je ovo idealna veličina u odnosu na moje tijelo. Prije sam imala košaricu B i nisam bila zadovoljna tom veličinom. Smatram da je to jedan od razloga zašto sam uvijek bila besprijekorno našminkana. Make up mi je davao ženstvenost i dodatno samopouzdanje zbog malih grudi. Sad sam ponosna vlasnica četvorki - rekla je Hana koja tvrdi da je samopouzdanje najseksi stvar koju žena može imati. 

Ljubav između Hane i prvog hrvatskog 'Gospodina Savršenog' i dalje cvate. Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu veze, zajedno su 'uplovili' u poslovne vode te izbacili liniju parfema.

u Zagrebu su se preselili u novi stan, no od blagdana Hana boravi kod Gorana u Berlinu. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci