Obavijesti

Show

Komentari 38

Hana Rodić: 'Goran mi je bio dobar sve dok nije progovorio'

Hana Rodić: 'Goran mi je bio dobar sve dok nije progovorio'
5

Goran, budući da većinu vremena provodi u Njemačkoj, ne zna najbolje hrvatski jezik, iako ga je dosad poboljšao. Osim u 'Gospodinu Savršenom', Goran i Hana iskušali su se i u showu 'Superpar'

Od ponedjeljka kreće nova sezona 'Gospodina Savršenog', a u prvoj sezoni showa Gorana Jureneca (39) osvojila je Hana Rodić (22) koja je pomno proučila nove kandidatkinje. 

- Sve sam ja to već pogledala, a već imam i neke koje su mi zapele za oko. Mislim da će ove godine biti vatreno i iskreno jedva čekam da sezona počne. Nekako mi ovogodišnje natjecateljice izgledaju više zagrijane, a uz to, njima je definitivno lakše nego nama, znaju što ih čeka - ispričala je Hana za RTL

Iako je prošlo godinu dana, Hana se i dalje sjeća kako je izgledao njezin prvi susret s Goranom i što joj je tad prošlo kroz glavu.

- Prvo mi je prošlo kroz glavu da je stvarno zgodan, a bio mi je dobar sve dok nije progovorio - smije se Hana jer Goran, budući da većinu vremena provodi u Njemačkoj, ne zna najbolje hrvatski jezik, iako ga je dosad poboljšao. 

Osim u 'Gospodinu Savršenom', Goran i Hana iskušali su se i u showu 'Superpar'. 

- Nije da ja to nisam mogla izdržati, ali jednostavno ne volim negativnu okolinu. Mnogi su kandidati zbog predrasuda bili loše postavljeni prema meni, a to je ta ljudska glupost koja ne pušta da se nekome da prilika. Ipak se svi na jedan način eksponiramo javnosti, dok smo prirodno drugačiji - rekla je Hana koja je htjela što prije izaći iz tog showa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...