Show

Komentari 47

Hana Rodić iskreno: 'U početku sam mislila da je Goran gay...'

Hana Rodić iskreno: 'U početku sam mislila da je Goran gay...'

Da mislim da si gay ne bih bila s tobom. Ali sam mislila na početku, rekla je Hana kroz smijeh na videu kojeg je snimila s Goranom i objavila ga na YouTubeu. Pratitelji su im u komentarima nizali komplimente

Reality zvijezda Hana Rodić (22) snimila je za YouTube video sa svojim dečkom, prvim hrvatskim 'Gospodinom Savršenim' Goranom Jurenecom (39). Par je trenutačno u Njemačkoj gdje su sjeli ispred kamere, a Hana je Gorana ispitivala da vidi koliko je poznaje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prisjetila se vremena kad je Goran netočno u realityju odgovorio na pitanje koje su joj boje oči pa mu je dala priliku da se iskupi. 

- Općenito misliš? Podcjenjuješ me s tim pitanje. Smeđe su, naravno, a s lećama su svjetlo plave - rekao joj je Goran. Hana se pitanjima dotaknula i braka pa je upitala dečka gdje ću je voditi na medeni mjesec, ako je oženi. 

- To ću znati tek kada te oženim. Ne smijem ti reći, jer ne znam hoćeš li onda reći 'da' - odgovorio je Goran.

POGLEDAJTE VIDEO:

U videu su otkrili da Hana nikad ne bi oprostila Goranu ako je prevari. Potom ga je upitala što još ne bi oprostila, a on ju je začuđeno upitao: "Ako bi mislila sam da sam gay?"

- Da mislim da si gay ne bih bila s tobom. Ali sam mislila na početku - rekla je Hana kroz smijeh. Komentari ispod videa bili su puni komplimenata na račun para. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci