Show

Komentari 18

Hana Rodić: Od Gorana sam dobila super kremu i prekrasnu čestitku koja me ganula do suza

Hana Rodić: Od Gorana sam dobila super kremu i prekrasnu čestitku koja me ganula do suza

Rado se sjetim svojih cimera iz 'Zadruge', dobro sam se slagala s većinom ukućana. Rado bih zaboravila neke svoje emotivne trenutke, kad mi je bilo teško, ali ne žalim ni za čim, rekla je

Reality zvijezda Hana Rodić (23) proslavila se u showu 'Gospodin Savršeni', a bila je nedavno i u 'Zadruzi' iz koje je ispala nakon samo dva tjedna. Trenutačno boravi u Berlinu s dečkom Goranom Jurenecom (40), a u intervjuu za 24sata je, među ostalim, otkrila kako provode blagdane i što su njezini bližnji rekli na sudjelovanje u srpskom realityju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako si provela Božić?

- Zbog trenutačne situacije, Goran i ja odlučili smo Božić provesti sami u našem domu i bilo nam je baš lijepo. Kako oboje volimo kuhati, a i volimo naša tradicionalna jela, pravili smo puricu s mlincima i moram se pohvaliti da je sve bilo jako ukusno. Naravno, neizostavni su i božićni kolači koje ipak nismo sami pekli. Osim u hrani, uživali smo u serijama i božićnim pjesmama, oboje stvarno volimo ovo razdoblje.

Jeste li što poklonili jedno drugom?

Gorana je ispod bora dočekala jakna koju je želio, a ja sam dobila super kremu i prekrasnu čestitku koja me ganula do suza.

Koji su ti planovi za Novu godinu?

Plan za Novu godinu je takav da ćemo ostati kod kuće i nadati se boljoj 2021.

Što za tebe znače blagdani?

Za mene su blagdani vrijeme ljubavi i harmonije.

Pridržavaš li se mjera opreza?

Pridržavam se svih propisanih mjera i vrijeme isključivo provodim kod kuće s Goranom.

Jesi li se 'oporavila' od Zadruge? Kako gledaš na to iskustvo?

Za mene je 'Zadruga' bila nezaboravno iskustvo koje mi je dalo priliku da bolje upoznam sebe i više cijenim sve što imam.

Što misliš koji je glavni razlog zašto si tako brzo napustila reality?

Nekoliko sam puta izjavila da želim kući zato što nisam znala zašto Goran nije ušao i bilo mi je teško nositi se s novom okolinom potpuno sama. 

Čega se rado sjećaš iz 'Zadruge', a što bi htjela čim prije zaboraviti?

Rado se sjetim svojih cimera iz 'Zadruge', dobro sam se slagala s većinom ukućana. Rado bih zaboravila neke svoje emotivne trenutke, kad mi je bilo teško, ali ne žalim ni za čim.

Kako su tvoji reagirali na ulazak u srpski reality?

Na kraju su bili ponosni na mene jer sam se dobro pokazala i gledatelji su imali lijepe komentare i ovim putem zahvaljujem na podršci koju sam imala.

Kako to da si se ponovno odlučila na promjenu boje kose? 

Trebala mi je promjena, ova 2020. mi nije bila godina koje ću se rado prisjećati, a bliži se 2021. - nova godina, nova ja (smijeh).

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE:

Najčitaniji članci