Obavijesti

Show

Komentari 21

Hana se po drugi put udala za istog muškarca: Gosti u bijelom, slavilo se do zore uz narodnjake

Hana se po drugi put udala za istog muškarca: Gosti u bijelom, slavilo se do zore uz narodnjake
6

Ne treba mi bijela haljina da se istaknem i budem posebna jer sam svakako sebi opet najljepša. Živjela bijela vjenčanja, drukčija vjenčanja i vjenčanja koja postavljaju trendove, poručila je Hana

VIDEO

Influenserica, novinarka i poduzetnica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) i suprug, odvjetnik Tarik Tabaković uoči desete godišnjice braka obnovili su zavjete i priredili veliko slavlje u Zagrebu. Hana se tako, u deset godina, dva puta udala za istog muškarca, supruga Tarika. Detalje vjenčanja otkrila je na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Njihovih pet minuta slave je prošlo: Hana Hadžiavdagić sada je influencerica 01:12

- #OpetNajljepša nakon deset godina braka rekla je #DA po drugi put istom muškarcu - napisala je Hana ispod fotke na kojoj pozira u vjenčanici.

- Kada me pitaju čime me osvojio… na ovim fotkama krije se odgovor na to vječno pitanje - dodala je i s pratiteljima podijelila niz veselih fotografija sa suprugom.

Naime, influenserica je na slavlju zablistala u kratkoj bijelog haljini vrlo zanimljivog kroja. Za ovu prigodu Hana je vjenčanicu šivala po mjeri. Pohvalila se i kako nije bila niti na jednoj probi, a da joj je sve savršeno pristajalo.

Svi uzvanici na slavlju nosili su bijelo, kao i mladenka, jer je upravo to bila tema Haninog partyja. Bivša novinarka ovime se suprotstavila nekim standardima i pokazala da ne mora samo ona biti u bijelom kako bi se istaknula u moru ljudi. 

- Ne treba mi bijela haljina da se istaknem i budem posebna jer sam svakako sebi opet najljepša. Živjela bijela vjenčanja, drukčija vjenčanja i vjenčanja koja postavljaju trendove. Ovo moje sigurno je jedno od takvih - objasnila je. 

Uz fotke, na Instagram profilu podijelila je i video na kojemu sa suprugom Tarikom stoji dok se iznad njih odvija pravi vatrometni spektakl od deset minuta u čast njihovih deset godina braka. 

- Naših #10 godina, naše #OpetNajljepša i #MužPuž vjenčanje koje nikada nismo imali, naša obnova zavjeta ispred najbližih prijatelja koji su obilježili naše zajedničke godine jer oni su više od prijatelja… oni su naša obitelj i sreća - napisala je Hana u opisu. 

Slavlje se upriličilo u jednom restoranu u Zagrebu, a influenserica već danima s pratiteljima dijeli snimke i fotografije lude noći. 

Na Instagram storyjima objavila je i video u kojemu je zaplesala pa i od sreće klečala na podu. Pokazala je i veliku čašu na kojoj je bio ispisan njezin zaštitni znak 'opet najljepša'. 

Hanine uzvanike kroz noć su zabavljale njezine bliske prijateljice Slađana Mandić i Rialda

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...