Obavijesti

Show

Komentari 54

Hanina predviđanja o showu: 'Nikolina neće daleko dogurati'

Hanina predviđanja o showu: 'Nikolina neće daleko dogurati'
6

Smatram da će lančić koji je Mijo poklonio Emily unijeti nemir u kuću jer je ona definitivno njegov favorit. Makar, mislim da Emily nije toliko zagrijana za njega koliko je on zagrijan za nju, komentira Hana Rodić

VIDEO

Bivša natjecateljica i pobjednica prve sezone showa Gospodin Savršeni, Hana Rodić (22), iskreno je komentirala za RTL odnos kandidatkinja u kući te otkrila koja od djevojaka ima najviše šanse za pobjedu. 

Hana smatra kako je Nikolinu izolacija dovela do toga da ima ispade ljubomore te ne smatra kako će daleko dogurati.

- Nikolina je priznala da voli Miju. Mislim da je 'voljeti' preteški glagol za show gdje nekog poznaješ jako kratki period. Možda preotvoreno izbacuje svoje emocije - izjavila je Hana koja najnezainteresiranijom od svih kandidatkinja smatra Julie. 

- Draga je jer ne komentira djevojke kao ostale kandidatkinje, ali ne pokazuje preveliku zainteresiranost za Miju - komentirala je reality zvijezda koja je u sretnoj vezi sa svojim Gospodinom Savršenim, Goranom Jurencem (39). 

Hanu je od svih solo spojeva najviše oduševio onaj u Modroj spilji s Emily.

- Emily je napokon napravila korak te izašla iz svoje zone sigurnosti. Smatram da će lančić koji je Mijo poklonio Emily unijeti nemir u kuću jer je ona definitivno njegov favorit. Makar, mislim da Emily nije toliko zagrijana za njega koliko je on zagrijan za nju - objašnjava Hana, a kao još jednog favorita navodi Nušu. 

- Nuša je daleko ispred ostalih djevojaka - komentira te otvoreno priznaje kako je njezin favorit svakako Mihaela. 

- Podsjeća me na mene. Nije ovdje došla stvarati kumstva i prijateljstva, te iskreno to kaže. Ne smatram da je zločesta, ne srami se svojih izjava i ako te ne voli neće glumiti da je dobra s tobom. Između Mihaele i Mije frcaju iskre - zaključuje Hana. 

Reality zvijezdu nije iznenadilo što je Anita posljednja napustila show jer smatra kako je ona s Gospodinom Savršenim isključivo razvila prijateljski odnos tako da je njezino ispadanje više pogodilo ostale djevojke nego Miju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:04
 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu