Obavijesti

Show

Komentari 1

Hanks je poslao poklon dječaku kojeg su ismijavali zbog imena

Hanks je poslao poklon dječaku kojeg su ismijavali zbog imena
6

Mnogi su mislili na glumca i njegovu suprugu Ritu dok su bili zaraženi korona virusom. Između ostalih, dječak iz Australije napisao im je pismo, zaželio brz oporavak i požalio se kako je etiketiran zbog svog imena

VIDEO

Glumac Tom Hanks (63) jedan je od prvih celebrityja koji je javno objavio kako je zaražen korona virusom. Obožavatelje je redovito izvještavao o svom stanju. Naposljetku se oporavio i sada se dobro osjeća. Uz to, kako piše Mirror, poslao je poklon jednom od svojih obožavatelja. 

Riječ je o dječaku iz Australije kojemu je ime Corona, zbog čega su ga njegovi vršnjaci ismijavali. Kada je saznao da su Tom i njegova supruga Rita (63) zaraženi korona virusom, poslao im je pismo i zaželio brz oporavak. Glumačkom paru se u istom pismu požalio kako je etiketiran u školi zbog svog imena.

- Volim svoje ime, ali u školi me nazivaju korona virusom. Jako sam tužan i ljut kada me ljudi tako nazivaju - napisao je. Hanks ga se sada sjetio i poslao mu pisaću mašinu marke Corona. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz to, sada je on njemu napisao pismo.

- Mislim da će ti ovaj pisaći stroj odgovarati. Zbog tvojeg pisma moja žena i ja osjećali smo se divno. Hvala ti što si tako dobar prijatelj. Prijatelji čine da se njihovi prijatelji osjećaju dobro kada su na dnu. Vidio sam te na televiziji. Iako sam se vratio u Ameriku i sada sam potpuno zdrav, zbog tvojeg se pisma i dalje osjećam bolje - napisao je Hanks. 

- Pitaj roditelje kako funkcionira ova pisaća mašina pa mi napiši još jedno pismo - završio je glumac.

Podsjetimo, prije više od mjesec dana Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na korona virus testirali u Australiji gdje radi na filmu, nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

- Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na korona virus i utvrđeno je da smo pozitivni - napisao je Hanks. Glumački par sada je zdrav, no i dalje svoje obožavatelje upozoravaju na opasnost virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...